Da li je zaista moguće da se nakon propale ljubavi, dešava da se bukvalno zamrze oni koji su se neizmerno voleli, čak toliko da postanu neprijatelji
Ili je to samo izgledalo kao ljubav ili je stvarno linija između ljubavi i mržnje toliko tanka?
Da li je zaista moguće da se nakon propale ljubavi, dešava da se bukvalno zamrze oni koji su se neizmerno voleli, čak toliko da postanu neprijatelji
Ili je to samo izgledalo kao ljubav ili je stvarno linija između ljubavi i mržnje toliko tanka?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ako nekoga volis, volis ga bez obzira sta da se desi, ne mozes da "mrzis"... sve ostalo je sarena laza
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a ako si ti njega volela volela volelaa on počeo npr da te tuče tuče tuče...volećeš ga bez obzira na sve?
A better meal than me
где си пошла с крмељиве очи
Kako sad to.."ako je volela volela volela - zašto je počeo da je tuče"...ispade da je uvek kriv onaj koji dobije batine
A meni je taj fizički obračun neki kapak, nešto preko čega ne bih mogla preći, pa zato i navedo' taj primer
Ali poenta je da li je moguće nakon tih određenih proživljenih situacija mrzeti se skoro istom jačinom kojom su se nekada voleli?
A better meal than me
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
sujeta je presudna za ovu temu...
u tom slučaju sve polazi od "ja"...
a može i "meni"
u prilog temi
A better meal than me
E pa to, ako nismo svesni i odjednom eto te tamne strane niotkud
A better meal than me
odjednom? pa to ja kao u nekom hororu...
ne, stvarno ne znam nikoga ko se tako ponaša ili se ponašao...stvarno ne znam kako to u realu izgleda.
где си пошла с крмељиве очи
od ljubavi do mrznje tanka crvena nit
Ciji potpis?
Pričaju ljudi da je tanka linija između ljubavi i mržnje...Ni meni to baš nije jasno...Ali mnogi tvrde...
Moja drugarica je kao student išla sa dečkom i posle godinu dana rešili su da žive zajedno...Onda su se i verili..Odmah nakon toga, on je počeo da je tuče...Jednom ju je tako tukao, da ju je ''omašio'' i udario rukom o ivicu vrata i povredio je ruku...Tada je i milicija reagovala...
Nakon toga, razišli su se, ali on ju je i dalje ''proganjao''...Dobio je zabranu da joj se približava...
I tako, iz neke navodno velike ljubavi izrodila se ''agresija''...
Posle par godina, bili smo kod nje na rođendanu i on ju je pozvao telefonom...Mi smo mislili da će ona prekinuti vezu...Ali ona samo što nije zaplakala od sreće.... To već ne razumem..
Ona je udata, ali kaže da tu ljubav nikada ne može zaboraviti...Tako ona kaže...Kaže, da je na batine potpuno zaboravila..
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ja na jednom mestu imam temu ''Što me više bije, ja ga više volim''...Razmišljam to i ovde da otvorim....Ljudi su čudo...