ima, ima, ali posto je zadojena batinama, verovatno misli da je to "normalno", pa tako situaciju i prihvata![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
A ova je specifičan slučaj, i čist primer kako ljudi sebi mogu da upropaste život. Njih dvoje se viđaju već dve-tri godine ali to je bila kres šema,verovatno bez ijedne razmenjene reči.Eeeeee ali rodilo se jedno malo čudo iz te kres šeme, i to je naravno razlog što su uopšte u braku.
Lm, ona tvrdi da njih dvoje imaju savršen brak, pitam je ja a šta ti podrazumevaš pod tim:"Pa imamo savršen seks"...nisam imala više pitanja...i moram da naglasim da je ona veliki idiot, i ja bih je ponekad udarila kakav je to davež
...toliko zvoca i toroče da je to nenormalno, ne gasi se, ne prestaje, na svaku tvoju reč ona ima šesnaest da doda
...em je malo priglupa
A ima i gde da ode, ima npr sasvim normalnu sestru, ali ne verujem da bi ona i htela da ode kase oni volu
Ma totalno pogrešan spoj, totalno![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/d...a+Dedinju.html
pala mi naša tema na pamet kad sam ovo čitala...ne znam šta više da kažem, osim da je ovaj svet lud...eto.
где си пошла с крмељиве очи