Saznate da u nečijem životu i ne igrate baš neku ulogu, samo ste još
jedan/jedna u nizu i...
Bežite glavom bez obzira ili ostajete i borite se za neko bolje mesto?![]()
Saznate da u nečijem životu i ne igrate baš neku ulogu, samo ste još
jedan/jedna u nizu i...
Bežite glavom bez obzira ili ostajete i borite se za neko bolje mesto?![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ma bjaaaaži
ne volim da čekam u redu, ima strpljivijih od mene pa nek' čekaju![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nisi borac...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Ja se vodim onom ... "ne dozvoli da ti prioritet bude neko kome si ti samo opcija"
Niti ja volim da imam više njih u nizu!![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ma kakva crna borba
gledam po sebi..ko mi je bitan, ne mora da se bori ni za sta. dobijhe sve, i ez pitanja i bez zahteva.
ko mi nije bitan, moze da dubi na trepavicama..nish ne vredi.
uvek se trudim da budem covek..i da u drugom coveku vidim coveka, bez obzira dal je jedan u nizu, ili prvi i jedini..
to ocekujem i zauzvrat.
ne dozvoljavam da me neko laze, i podcenjuje..
to je jedino sto me bas iznervira.
u zivotu trazim ono sto dajem.
Borac...ko u oboru svinja..mrzim bilo sta sto uzdize muskarce tako i ovo
elem,bila u takvom odnosu,odnosno vezi,ne zelim o tome d apisem jer bi ilo predugacko,ne zelim da delm svoj zivot ovde,a i niko ne bi razumeo ali,deo toga sto sam prihvatila je-odanost.
Trebas coveka prihvatiti onakvim kakav on jeste, a ako je deo nekoga da ih ima na hiljade...
to sam uradila iz lojalnosti. I on je radio neke stvari za mene koje ne bi bas svaki, i kad meni jednom pokazes tu odanost ja je vracam nazad.
Jašta, obor je prava reč, amad se može upotrebiti i izraz tor, jer si više ovca neg' svinja ako čekaš.Borac...ko u oboru svinja..mrzim bilo sta sto uzdize muskarce tako i ovo
Mis'im, nem' ništa protivU da čeka kome se čeka, ali ja sam jako nestrpljiv glede odnosa s ženama i užasno pizdim ako toj nekoj nisam bitan u emotivnom smislu, ako mi ne posvećuje onu količinu pažnje koja mi je neophodna, a u tom slučaju (kada mi posvećuje pažnju) dobija celog mene, kakav god da sam(što kad bolje razmislim i nije neka premija, al' Bože moj)
Antiheroj
borac nego šta..prvo bih izbacila iz reda sve sem sebe i njega,je l te..e,ondaK bih izbacila i njega i formirala sama svoj red & niz![]()
U, pa to mi je izazovOstajem da se borim..Uvek.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ako je takav dogovor..onda je ok![]()
nisam pristalica nizova, redova, recki![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi