Saznate da u nečijem životu i ne igrate baš neku ulogu, samo ste još
jedan/jedna u nizu i...
Bežite glavom bez obzira ili ostajete i borite se za neko bolje mesto?
Saznate da u nečijem životu i ne igrate baš neku ulogu, samo ste još
jedan/jedna u nizu i...
Bežite glavom bez obzira ili ostajete i borite se za neko bolje mesto?
Večnost je čista sadašnjost.
ma bjaaaaži
ne volim da čekam u redu, ima strpljivijih od mene pa nek' čekaju
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nisi borac...
Večnost je čista sadašnjost.
Ja se vodim onom ... "ne dozvoli da ti prioritet bude neko kome si ti samo opcija"
Niti ja volim da imam više njih u nizu!
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ma kakva crna borba
gledam po sebi..ko mi je bitan, ne mora da se bori ni za sta. dobijhe sve, i ez pitanja i bez zahteva.
ko mi nije bitan, moze da dubi na trepavicama..nish ne vredi.
uvek se trudim da budem covek..i da u drugom coveku vidim coveka, bez obzira dal je jedan u nizu, ili prvi i jedini..
to ocekujem i zauzvrat.
ne dozvoljavam da me neko laze, i podcenjuje..
to je jedino sto me bas iznervira.
u zivotu trazim ono sto dajem.
Borac...ko u oboru svinja..mrzim bilo sta sto uzdize muskarce tako i ovo
elem,bila u takvom odnosu,odnosno vezi,ne zelim o tome d apisem jer bi ilo predugacko,ne zelim da delm svoj zivot ovde,a i niko ne bi razumeo ali,deo toga sto sam prihvatila je-odanost.
Trebas coveka prihvatiti onakvim kakav on jeste, a ako je deo nekoga da ih ima na hiljade...
to sam uradila iz lojalnosti. I on je radio neke stvari za mene koje ne bi bas svaki, i kad meni jednom pokazes tu odanost ja je vracam nazad.
Jašta, obor je prava reč, amad se može upotrebiti i izraz tor, jer si više ovca neg' svinja ako čekaš.Borac...ko u oboru svinja..mrzim bilo sta sto uzdize muskarce tako i ovo
Mis'im, nem' ništa protivU da čeka kome se čeka, ali ja sam jako nestrpljiv glede odnosa s ženama i užasno pizdim ako toj nekoj nisam bitan u emotivnom smislu, ako mi ne posvećuje onu količinu pažnje koja mi je neophodna, a u tom slučaju (kada mi posvećuje pažnju) dobija celog mene, kakav god da sam(što kad bolje razmislim i nije neka premija, al' Bože moj)
Antiheroj
borac nego šta..prvo bih izbacila iz reda sve sem sebe i njega,je l te..e,ondaK bih izbacila i njega i formirala sama svoj red & niz
U, pa to mi je izazov Ostajem da se borim..Uvek.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ako je takav dogovor..onda je ok
nisam pristalica nizova, redova, recki
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi