Antiheroj
Meni uopšte nije jasno zašto je potrebno agresivno braniti svoj stav.
Kažem šta imam i gotovo.Ako sam ubeđena da je ono što ja mislim totalno ispravno nema šanse da bih povadila oči svima samo da i oni misle tako.Kad se branim, branim se normalno staloženo.
Ako nisam sasvim sigurna u ono što pričam i ne upuštam se uopšte u priču i kraj.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Što će reći da si ti ..
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
šta?...
samo konstatujem melodičnost i gramatičku ispravnost pisanija
Rile i Vrač su pomenuli jedan neobičan momenat.. nešto naučiti...
Jesmo li više raspoloženi za ''nekoga nečemu naučiti''?
Večnost je čista sadašnjost.
nemam nikakvu želju, a ni razlog da nekog nešto "naučim"...
a na pitanje ću uvek odgovoriti
pa da...
kao što rekoh da na pitanja odgovaram, tako i nemam problem da pitam
i jedno i drugo, napisah jasno...
boraveći na raznim forumima, upoznao sam podosta stručnjaka u određenim oblastima
i valjalo mi
to verujem. dosta se sazna, ali mislim da kojica nije mislila na informacije tog tipa nego na učenje u vezi korigovanja ponašanja...ispravite me ako grešim.
где си пошла с крмељиве очи
Jesu mi možda dugačke rečenice, samo iz razloga što želim da sa što više argumenata, ili onoga što mislim da su argumenti, obrazložim svoje mišljenje. Glede agresivnosti, mislim da je normalno da svakome s kojim diskutujem, a koji suprostavlja svoje mišljenje mom mišljenju, obrazložim svoj stav, a posebno ako smatram da mi ono što je taj neko napisao nije logično. Ne želim nikoga da učim, samo branim svoje mišljenje, dok god mislim da za to imam osnova.
Antiheroj
pa dobro, ponavljam se, ali u tom slučaju se postavlja pitanje kompetencije "ocenjivača" istog...
bez ljutnje, ali kad pročitam "glede", dođe mi da razbijem telefon...