Postoje priče kojima "tvrdimo pazar"one sa početka svake priče,one kad se upoznajemo i kad obično prezentujemo sebe na način na koji želimo da nas dožive..odmah ću da mu kažem da sam takva i takva bla,bla,bla..
oni od toga pola ne čuju
a,postoje i neke druge priče,koje se pričaju kasnije kad dođe do potrebe za nekakvim objašnjenjima i kad se počnu rješavati prvi nesporazumi..e,one su već opasnije i imaju težinu..
Pritom ne mogu a da ne asociram na one najmučnije priče u kojima žene manipulišu i ne biraju sredstva i često sam bila u prilici da posmatram kako baš na te priče,muškarci nekako padaju..iz naivnosti ili tek iz želje da to što čuju prihvate kao zdravo za gotovo![]()
ja sam prilično loš u tim medjuljudskim odnosima pa ne mogu da sudim o tome ko pada na koje priče, prilično sam asocijalan. Nije tačno da ne slušamo, slušamo mi sve samo ne čujemo uvek. Ponekad je dovoljno nekoga da uhvatimo za ruku i razumemo srcem
al šta ja znam
omnia praeclara rara
U principu žene se ne bave tim "pričama", one više pričaju o situacijama, razumevanju, odnosima...sa prijateljicama u porodici na poslu...i to u principu nisu priče koje treba da fasciniraju partnera..već da pokažu koliko su joj bitni odnosi među partnerima i poštovanje..
U prevodu da li ćeš da me slušaš i da budeš fin prema meni...
Muški se bave takvim pričama..koje treba da impresioniraju sagovornika..i da kažu kako sam sposoban da se brinem za porodicu da ulovim nešto i donesem na sto i da napravim kolibu..
Muškarci se istina bave pričama kako da impresioniraju sagovornika/cu..to jeste tako,ali se ipak i žene bave time..samo način na koji to rade se ipak razlikuje
Koliko puta smo imali priliku slušati ženu koja obrazlaže kako je baš ona ta koja njemu odgovara..žene su hodajući marketing![]()
Svaki ciga svoga konja hvali..
Ljudi u 90% slučajeva stvaraju sliku o nekom drugom na osnovu njegove priče..naravno o sebi..
onda sam u deset posto...
i janikad ne donosim sud na osnovu nečije priče
![]()
Ja donosim sud o čoveku na osnovu onog što priča..100% (i fizionomije lica i držanja tela)
I znate šta ..zovu me CSI..
pričah ja o tome, ali niko me ne j...
Znači da ti je priča pogrešna..
Ako ima piskav glas moze da mi prica sta hoce, ne padam.
a muskarci slusaju zene?
stvaarno?![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
ima koji slušaju.
bio bi moguc..dovoljno je da ona dahce i ahce, nish ne mora da prica..![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
Meni nije dovoljno, ja nisam skroman, mora da mi isprica erotsku bajku i to malo hrapavim sexy altom.