Koji je koren toga kada imate panican strah da nekog ne izgubite?
tipa da je veliki,svemirski strah
nekad toliko jak da vam padne secer,ili vas jako zaboli utroba,i fizicke pokazatelje
Koji je koren toga kada imate panican strah da nekog ne izgubite?
tipa da je veliki,svemirski strah
nekad toliko jak da vam padne secer,ili vas jako zaboli utroba,i fizicke pokazatelje
NEK NEKO EDITUJE NASLOV
trebalo je bti '' plasim se da te ne izgubim''
more nemam strah ni sebe da cu da izgubim
al kontam da je strasno.
ja bih rekla da je to zapravo sexualna ovisnost
if you open your mind too much your brain will fall out
zavisnost.
ahahhahaha..e ssestro, aj podelimo teme, da se ne ponavljamo
if you open your mind too much your brain will fall out
ne ne mislim u tom da ti treba smislu i da ne vidi sebe ez njega vec
imas jako visoko misljenje o njemu, vidis u njemu svog idealnog, lepo vam je,a tebe mori taj svemirski strah da ta divna osoba ne ode
Stvarno,menjajte naslov
nikada nisam o tome razmisljala, nisam ni sigurna da takvu vrstu straha mogu da osetim... u pravu je moon kada kaze da je u pitanju nesigurnost, a ja bih dodala da je prisutna i opsesija u nekom stepenu
simptome koje navodis neko moze da oseti i sigurno oseca kada do gubitka vec dodje..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nesigurnost obično dovodi do straha da nekog ne izgubiš...A s'druge strane i prevelika vezanost za tu osobu...Treba naći balans....
Što smo više vezani za neku osobu, to više imamo problem da tu vezanost zadržimo, a taj problem se javlja u vidu straha...koji je opet prouzrokovala neisugurnost, da li će se taj odnos kao takav i dalje nastaviti...
Ako smo sa nekom osobom, najbolje je biti opušten i ne opterećivati se šta će biti, i šta ako..i da li..i hoće li...itd...
Pusti neka vreme nosi...
moje se misljenje gotovo poklapa sa cruznisam na to ni pomisljala,a sad kad stavim sebe u tu situaciju mislim da bih slegla ramenima i rekla-pa sta-..nije jedini..