Sta mislite da li je zena sposobna da uspesno odglumi orgazam, a da muskarac to ne primeti?
Sta su po Vama razlozi koji do toga dovode?
Sta mislite da li je zena sposobna da uspesno odglumi orgazam, a da muskarac to ne primeti?
Sta su po Vama razlozi koji do toga dovode?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne moze al to muskarce uglavnom ne tangira, oni gledaju svoga posla![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
E koja žena uspe meni tako nešto da odglumi, ta je zaslužila Oskara!
A razlozi... razlozi su razni
...ko bi ga znao šta se ženi sve muva po glavi i iz kojih razloga to radi
![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Naravno da moze. Vise put izgovoreno ahuhahuh i malo grcenje tela i padanje u nevest i eto. POsle kaze, au al si bio dobar...Vuk sit, ovce na broju...Ne znam razloge drugih zena, al znam svoj...Bilo mi lakse da ga odradim tako nego da pokusavam bilo sta, drugacije. Skroz licemeran izbor linije manjeg otpora![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa zene ozenjenim muskarcima nikada nisu na prvom mjestu, to je bar jasno![]()
postoje muskarci koji te bace u nesves, pa te posle maze, paze i posle njih se osecas kao da lebdis na oblaku.
takih je malo.
njih ne moras da lazes, jer nema potrebe.
postoje i oni drugi, ne tako vesti, ni tako obdareni, ni tako senzualni..al se ipak nekad neki zalomi, u trenucima dokolice i razonode..
a e onda da ne bi mnogo patio mucenik, a kad ti aktivnost dosati, lepo odradis ko sto mica iskusno opisa..
njih je lako isfolirati, jer da se razumeju u zene ne bi ni bilo potrebe za foliranjem
koga moram da foliram, ne pozivam ga vise na druzenje![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
eo jedna uz temu))
if you open your mind too much your brain will fall out
ma zar je i bitno, kad se dobro svrši![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Večnost je čista sadašnjost.