Oduvek sam se divila tvojoj rečitosti.
Ne znam stvaro čemu služi to izvlačenje jedne moje rečenice iz konteksta
uz polukomentar na anglosprskom. Pitanje se više ženama bilo upućeno i
mogla je i interesantna priča da se razvije.
Večnost je čista sadašnjost.
if you open your mind too much your brain will fall out
da... ali da li je to uopšte pametno?
koraci da, odluke ne, bar što se mog iskustva tiče.Svi koraci su uvek na muškarcima, zapravo, sve zavisi kako se stvari postave, a mogu se uvek postaviti tako da je baš sve u muškim rukama.
to me ni ne zanima, samo ono kako ga ja vidim.Kada te zgrabi ili zgromi, kako ti drago nijedan neće ulaziti u to kako ga ti ili bilo ko drugi posmatra.
to sam davno prerasla, rekoh samo 'muškarac', ne treba ništa više od toga.Zato što žene pale "muškarčine", ne sve, ali veliku većinu po pravilu bez nekog jakog životnog iskustva, pale baš takvi, sve dok dokazivanje ega ne pređe neke druge granice fizičkog dokazivanja na ženi. Tada taj isti "muškarčina" ne valja, ali što su birale to su i dobile, takve ne treba nikada žaliti.
nisam rekla da je to moje mišljenje o njima, bar o većini nije.Da, muškarci su: "mala deca", "idioti" ....itd., uglavnom bića bez mozga kojima je samo bitno da bilo koja ima sesi i nešto malo niže, pa da svaka prođe kod svakog muškarca, žive u snovima takve žene, ali ih ima, ne ide to tako uopšte![]()
isto rade i žene... samo ne radi ega. prosto, neki muškarci traže da ih gaziš, važi i za žene, da ne dođe do zabune... i takvi samo posluže svrsi. ne znači da je sadista jak, samo jači od žrtve.pa kad naleti na jačeg ali obnog koji nije mazohista krene na sebe. ne znam koliko sam jasna, ebi ga, nervozna sam...Zavisi Vrago, ima i muškaraca koji ispljunu predatorke, sve zavisi na koga nalete, mada po pravilu znaju prepoznati pa uvek biraju slabije od sebe, da im ego ne bi bio doveden u pitanje![]()
ma sve je to isto sranje akd se svedu računi, malo šta je vredno nekog truda... neka žrtva uvek padne... a to i nije odnos vredan ulaganja.Da, kvalitet mužijaka nije isti, ali kako biraju tako im i bude![]()
oba su pristupa direktna, samo je jedan suptilniji.Prilaženje Vrago ti je ono fino :"Hoćeš da vodimo ljubav ?", a direktan pristup je: "Skini se da se tucamo", samo mnoge ne vole direktan pristup, previše im je direktan, pa traže to "prilaženje". Bilo kako bilo, sve se završi uvek na isti način, na leđima raširenih nogu.
Kontam ja Vrago i predobro da žene samo puno s..u po mnogim pitanjima, ubeđujući sebe u nešto drugo, a na kraju priče sve se svede na ovo što si ti i navela.
Kod nekih je ego, kod nekih nije, zavisi Vrago.
da vodiš ljubav možeš samo sa onim do koga ti je stalo, da se tucaš možeš sa bilo kim... znači nikako nije isto.
počne sa raširenim nogama, završi se sa razbijenim nosom. ili čime već...
Zavisi kako ko voli, ja to nikada ne bih dozvolio.
Loše iskustvo, najblaže rečeno, ebeš muškarca koji ne stoji iza svojih reči i dela. Tu ga nema.
Jedna je stvar kako ga vidiš, druga je stvar kako ga osetiš. Ovo "osetiš" nije u onom sirovom smislu, već drugačije, da se ne bi pogrešno protumačilo.
Drago mi je da jesi, ja ih znam jako puno koje to nikada nisu prerasle, a imaju solidan broj godina.
Samo navodim, jer to jeste mišljenje većine, htele one to priznati ili ne, moderna vremena
Da, ima takvih i muškaraca i žena, to je tačno
Jasna si dovoljno, 'ajde ne budi nervozna
Da, sve je manje više isto sranje samo drugačije pakovanje, ali ista suština, isto gubljenje vremena.
Nije odnos vredan ulaganja, to je tačno.
Zar je pametno da ti do nekoga bude stalo ?
Ne bih rekao, barem je to moje mišljenje.
Zavisi sa kim vodiš ljubav ili se tucaš, šta god....
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Koliko ste ispisalikakve sjajne replike,prave forumaške
![]()
muškarac je sve dok ne udari ženu, onda postaje kukavica
omnia praeclara rara
ne plaši se on braka...![]()
jok, on se plasi sebe.znam, bre.![]()
zar se ne plašimo svi?
ja ne. ja znam da sm jedno izuzetno bice.
to vi mladi sto jos niste dosli do dna svog mraka, jos tripujete da tamo ima nesto strasno
nema, majke mi.![]()