hvala, kojice... supica je zadovoljavajuca...
i nadam se da testovi nisu vec reseni... ))
hvala, kojice... supica je zadovoljavajuca...
i nadam se da testovi nisu vec reseni... ))
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
pravi muskarac ne postoji
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kako sad to?
A Naki šta sad..postoji li il ne postoji...
to pitam postoji ili ne?
šta mene pitaš ja sam se zezao sa Riletom nisam Gej bre..
Ti si devočica ti treba da znaš..
a šta je pravi muškarac?
a pravi da potvrde
samo znam da nikako nije 'pravi' onaj koji zvoni na sva zvona o tome...
dalje ič ne znam...
Cure čika Bandit da vam kaže ..kad se osećaš poželjnom kad se osećaš sigurnom kad ..si voljena..
kad si bezrižna ..pored tebe je pravi muškarac..
Pa ti si žensko ne slušaj muškarce slušaj sebe..i znaćeš..ko laže a ko priča iskreno..
Moraš da ih gledaš da bi znala..kad te gleda pravo u očii ne skreće pogled...
Od slušanja nema vajde...intuicija vam je glavno oružije..
znaci cika banditos, caka je u ocima?
jop..pravo ko strela..ako mrdne gotov je..upucaj ga odma..nije pravi..
skretanje pogleda može da znači i da mu je neprijatna tema, to ja radim često i odbijam da pričam, recimo.
a kada lažem, gledam direkt u oči.
a intuicija ume da zbuni ako nešto osećaš. moram da znam. i uvek saznam, samo ne kažem uvek. možda mi baš tako odgovara u tom trenutku.
nagovestim da znam, toliko da se uzdržim ne mogu, čisto da ne misle da imaju posla sa kompletnom budalom.
ahahaha jesam ja rekla nesto vezano za oci?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
meni taj govor tela ne govori ništa, osim ako već ne znam.
pa sad to je igra..da pričaš samnom i da me gledaš pravo u oči i lažeš..to teško da bi ti prošlo..
možda ponekad..ali u principu teško..