ocem i ja u alfa zemke ako me primate, smotana sam ko roletna, jel to dovoljno?
ocem i ja u alfa zemke ako me primate, smotana sam ko roletna, jel to dovoljno?
babs dobrodosla
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa ne, al ako treba kao dokaz lojalnosti, ce da propusim
A cek, ne konta plavusa, mi smo -sta- ako je Kojica alfa? imamo li mi neku titulu?
ja sam 'vako zamislila..ona je global alfa..a mi alfa je l može
ako si ti to tako zamislila, a mi se slozimo, onda si i ti global alfa u svakom slucaju, ja se slazem
meni je svejedno sve dok mi ne zabrane da pusim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hm, ja jesam alfa zenka
i u grupi sam alfa
jel to tema na moj racun kojice?
mada nisam osnovala grupu sto onda znaci da sam smotana zenkica
ali to se sve desava na drugom forumu kojeg je ovde zabranjeno pominjati
sto znaci da kojica kao supermod provocira sosptvene korisnike
kuda ide ovaj svet
ps. AKO NEKO ZANIMA KAKO SE STVARNO POSTAJE ALFA ZENKA, UPUTE KOD KOTO NA PP
ps 2. kojice, jel treba ja da se cistim sa ovog foruma? kazi sestro slatka, nema potrebe za okolisanjem
if you open your mind too much your brain will fall out
ja mislim koto da je ova tema odgovor na onu riletovu..
aaa, pa sta se vi mesate kojica i ja volimo da se svadjamo
da pokazemo onim umisljenim alficima kako mozemo biti slozne
mi imamo pravo da se miješamo koto pa jesmo li alfice ili nismo
ne ynam ja nista, samo se ja izjasnih bez zadrske
alfa sam i ti se dicim
aj sad vi
ja se zovem dirkasta, i alfa sam..
nastavi niz
a onda kaze
ne mozeee nammm nikoo nistaaaaaa...
ja se zovem dirkasta i alfa sam i neda sam i ne dam se
i alfa sam da se ne zaboravi i tim se dičim