e ovo je alfa zenka
https://mail-attachment.googleuserco...PcNOREC8z1f7jw
if you open your mind too much your brain will fall out
dobro
primila ka znanju
dakle, dozvoljeno je dimljenje?
pridruzujem se
I ja sam tu
Samo mi treba uputstvo kako da se ponašam... mslm, da ne ''štrčim'' iz grupe...
treba da budes smotana, i mozes, a ne moras da dimis
nova alfa dobrodošla sago
Ako imas uz sebe alfa muzjaka, onda bi mozda trebalo malo glumatati tu neku naivnost, glupavost, cisto da bi se oni tako osecali, kao alfe, ali mislim da ce nam to nasa global alfa objasniti kad se pojavi
polako se punimo
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
al smo se okupile vid' kol'ko nas je alfica..sarma,cruz,babs,koto,naki,saga,dirkasta a niĐe one global alfe da nas bar prebroji
Posmatra ona nas i prati nase ponasanje, pa ce onda da bude prozivka ti mozes u alfe, ti ne...
ma sve smo primljene, sta tu brinete, nema boljih od nas
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
El mogu i ja, da se upisem
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
mozes mico