Jel sme neko nešto da me pita?
Jel sme neko nešto da me pita?
Večnost je čista sadašnjost.
jeste videle? ništa ne sme da pita...
elem...
Ako hoćete da postanete alfa žemka, najbolje je da prvo osnujete društvenu
grupu koja će se zvati ''alfa žemke''. Onda i da neko hoće da vam prigovori,
nema šta, jer sve piše crno na belo.
Grupa, naravno, mora da bude zatvorenog tipa i tu upisujete samo one koje
vi hoćete. Za članice birajte najsmotanije moguće ženkice. Zašto?
Jer ćete tako doći do izražaja.
Jer se one nikada neće usuditi da se okrenu protiv vas.
Jer će one biti toliko zahvalne što ste ih upisali, da će ''ubiti'' svaku koja vam
se nađe na putu.
Večnost je čista sadašnjost.
Mišljenja sam da nam je jedan takav vodič baš nedostajao i gle,sreći mojoj nema kraja jer ću i ja napokon moći da virim i dođem do tajne alfa,alfa
alfa moderator
evo ja hocu da se upisem
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
objavicemo rat muzjacima, pa ko prezivi
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa mi nemamo smotane zemske, kako da dodjem do izrazaja
moracu na pecanje
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
video sam tvoj rad na temi "karte na sto"...
to bi trebalo da znaci sta?
A better meal than me
tipična psihologija iz posta koji sam citirao...
cudan gari
A better meal than me
ajmo cure alfice
man'te se psihologije,budimo tipične
I uostalom sta ces ti na temi Kako postati alfa zemka?
A better meal than me
valjda 4, tu je i kojica
ali je i ona alfa
ona je alfa nad alfama a ako bude dobra,možda je i primimo da bude samo alfa