Spadam u osobe koje opušteno pričaju o svemu...Čak šta ponekad dam i neke primere iz života. Nikada ne kalkulišem u odgovorima, ali spadam u one umerene osobe, ne samo na netu već i u životu, tako da se retko kada ''jurim'' sa nekim u mišljenju. Mogu malo davati stavove i neke argumetne, pogotovo ako taj neko pokušava da mi podmetne neko mišljenje koje nisam rekla, a on izvukao neki svoj zaključak...dešava se, ali ne tako često..
Kada ja pokrenem temu, onda sačekam malo da ljudi odgovore, pa ja dam neko opširnije mišljenje o onome što sam pokrenula. Kada neko drugi otvori temu, ako mi se dopada i ako imam šta reći uglavnom dajem odgovor čim ugledam temu, ne razmišljajući o tome šta drugi misle.
Mislim da ne postoje ''pravi'' odgovori. Jer nijedan odgovor neće biti ''pravi'' za sve. Svi smo različiti, pa ja valjda logično da svi i ne mislimo isto. Dešavalo mi se da dam potpuno kontra mišljenje od većine, pa opet ''preživim''...
Nemam namere, ali nisam ni imala neku potrebu da ''kalkulišem'' u nekom mišljenju da bih se dopala većini. To sam što sam, kome odgovara OK, kome ne odgovaram isto OK...