samo da recem da se i meni saga svidja
samo da recem da se i meni saga svidja
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja obicno,kao i sada procitam prvu poruku,da znam sta je postavljac teme pitao.u zavisnosti kad se pojavim dajem i svoje misljenje,i ne znam sta znaci to -opeci-?da li ce neko biti cinican,izvrtati moje reci,ili na granici pristojnosti kao odgovor meni,uvek govori o onom ko je to napisao..bar je takva moja logika..ako mi se ucini da je neki stav bas -nazadan,po meni los,pokusavam argumentovano da ga pobijem,ali ako vidim da onaj drugi nastavlja,odustajem..nek misli sta hoce...uvek se vodim pravilom da komentarisem pre svega temu.
ono sto ne moze da se ospori je cinjenica, a da li postovi na forumu sadrze istu, moze da se razmatra beskonacno. svaki odgovor moze biti pravi ako odgovara zadatoj temi, jedino sto misljenja mogu da se razlikuju.
ima tema koje ni nakon par postova nisu jasne, bar ne meni, zato i ne mogu da iskazem ono sto mislim.
nije mi stalo do toga da li cu da dobijem ovacije ili ne, jednostavno ako imam sta da napisem, to i uradim, a ako ne, procitam napisano i krenem dalje... ne polazem paznju tome da li sam prvi ili poslednji post ostavila ja, nekako mi to nije vazno
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
svaki moj odgovor je pravi.
ko to ne shvati odmah, shvati naknadno
misim pravi je za mene), i to u tom trenutku.
skoro nikad ne citam, celu temu..procitam uvodni post, i mozda prvu stranu..ili zadnju. i odgovorim.
ako imam zivaca da polesim, polemisem. ako nemam, ne polemisem.
obozavam kad neko napise moje mislljenje jasnije od mene..zbog toga sam i ostala na forumu..tudja misljenja daju drugaciju perspektivu, cak ikad nisi toga svestan trenutno.
samo covek sposoban da razmotri svoj stav, sposoban je za dalji rast i razvoj. onaj ko je uveren da je uvek u pravu, ili koji kontrira tek kontriranja radi, uskracuje sebe za pravu, ozbiljnu komunikaciju sa ljudima
if you open your mind too much your brain will fall out
glej vako meni svaki odgovor ima smisla iako sam upadljivo glup i očigledno debilan, samo mi svako pitanje nema smisla
omnia praeclara rara
Valjda tačan. ***em li ga
Tek petnaes poruka i već si stigao do zvezda.
wow..
Večnost je čista sadašnjost.