ja nikad nijednoj nisam saopstavala ko mi se dopada..tek kad zauzmem teritoriju..a onda tu nema ko sta da trazi..
To sam radio ko klinac, dogovarili se ko ce prvi da startuje ribu da vidimo na ciju ce foru prvo pasti, ono cisto eksperimentalno da vidim na koji stil se lozi i koliko je podlozna da padne tj. koliko je laka, i do tih riba mi nikad nije ni bilo stalo.
Sad, ako mi se neka dopadne odmah obelezim teritoriju i nedvosmisleno sam jasan te nikom ne pada ni na pamet da mi kaze "ako ti neces, ja cu".
Tako radi i vuk.
ja se razumijem samo u macore![]()
Samo ne dam ono sto smatram svojim.
Posesivan sam.
nikada nije pitala, išla je za mnom i skupljala ostatke. nije mi smetalo, čak ni dok se nabacivala u vreme trajanja njega i mene. to su bili oni koji ništa ne znače.
ona mi je sada kuma, tada nije bila.
ako ga ja neću, ili sam ga izgustirala, ne vidim problem da ga 'uzme'.
ako sam bila sa nekim do koga mi je u to vreme stalo, opet ne vidim problem ako više nije sa mnom.
inače sam posesivna i sebična, dok traje. pre i posle me ne zanima.
loži se moja sestra već skoro 2 godine na nekog lika, kolegu... a nema šanse kod njega.
i ja joj skoro kažem kako nije loš, mogla bi da nas upozna, ništa više. naljutila se.
ne kontam zbog čega. ne možeš da se zaljubiš u nekoga koga nisi 'probao'. niti možeš da ga svojataš ili prisliliš na nešto. a ima ko može... dobila bi i preporuke.
bezveze.
Nisam rekla drugarici, ali jesam rekla drugu: Ni ja je ne bih.![]()
Human enthropy producer