Ovde cu pokusati da prenesem svoje imperatorsko znanje da bi vam pokazao (s'obzirom da sam Imperator Univerzuma) kako na najlaksi nacin zavladati planetom.
Ovde cu pokusati da prenesem svoje imperatorsko znanje da bi vam pokazao (s'obzirom da sam Imperator Univerzuma) kako na najlaksi nacin zavladati planetom.
jedva cekam da cujem
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Prvo sto morate da uradite, jeste da nadjete neki plast. Plast mora biti crvene boje jer ja kao Imperator Univerzuma nosim plast crne boje.
I šta ćeš kad te smenimo?
Večnost je čista sadašnjost.
Nakon preuzimanja plasta iz krojacke radnje javite se tajlandskom ucitelju meditacije da bi uskladili duh i telo.
Kada uskladite duhovnu i fizicku energiju preusmerite je na planetu koju zelite da osvojite.
Kad te budem smenila sa mesta imperatora, ceo univerzum ću pretvoriti u jednu veselu
hipi komunu... i onda ćeš patiti...
Večnost je čista sadašnjost.
Meni je ovo sve komplikovano...Može li adresa te krojačke radnje za početak..Da ne lutam za džaba...
To mora biti planeta sa odgovarajucom atmosferom jer tako vasim robovima nece trebati one svemirske kacige koje se na inflaciji, koju planiram da uvedem, nikako nece isplatiti.
Planeta koju kolonizujete mora biti u vasoj dimenziji jer sve ostale dimenzije su moje.
Izvini ali moraces jos mnogo da vezbas da bi dostigla level na kome se ja nalazim. Mnogo ti bre slaba ta aura, cak ne mozes ni da se teleportujes duhom a o smenjivanju necu ni da pricam. KojiceKad te budem smenila sa mesta imperatora, ceo univerzum ću pretvoriti u jednu veselu
hipi komunu... i onda ćeš patiti...
Gde sam ono stao... a da... za prelazak u druge dimenzije morate da se obratite mom sekretarijatu ili u mojoj palati (jer ja nemam ambasade vec raskosne palate jer sam svemoguci vladar) na vasoj planeti za vizu.
Posto niste u mogucnosti da prozivodite svemirske brodove jer se proizvode samo na planeti zemlji uz moj nadzor, iste cete moci da iznajmljujete u ''Zolton renta ship'' agenciji po povoljnim cenama. Brodovi koji ce vam biti na raspolaganju imace slabije warp pogone pa ako pokusate da dignete bunu, moji specijalni svemirski brodovi ce unistiti vase bez ikakvih poteskoca.
a je li ti gospodaris i crnim rupama?
U cenu iznajmljivanja vam je i uracunat jedan kontejner antimaterije sa kojim mozete da predjete cak milijardu svetlosnih godina.