Pa to sam i ja rekao na drugi nacin.
ma kakav novacnikad me novac nije zanimao kod eventualnih partnera
a šta je njih zanimalo kod mene, ne znam
ovo je kliše, delimično istinit...postoje i ljudi koje nemaju ''kule i gradove'' ali takođe nemaju ni pravu ljubav.
sasvim je izlišno da pričam o tome da novac stvarno nemam veze sa ljubavlju i obratno.
где си пошла с крмељиве очи
Pa ima na žalost još mnogih koji misle da ljubav ima veze sa novcem..kroz novac ne gledam nikog,ne divim se onom što je sagradio kuću na četiri sprata..recimo..ok poštujem taj trud,ali to ostaje na tome,ko si ti kakav si ti,t.j da li si čovek..ili nisi čovek..
Imam sestru jednu sa kojom sam jako bliska koja sve gleda kroz novac..ali eto družimo se..to nije moj problem već njeno prokletstvo..
novac ne sme da bude merilo ljubavi, jer ukoliko jeste, o ljubavi se ne moze govoriti
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ispada po većini komentara da možeš imati ili jedno ili drugo. nema sredine?
koliko god negirali kako nije bitno, bitno je. ako živite zajedno, itekako bitno. ako imate decu, još bitnije.
od ljubavi se ne živi.
ajde da postvaimo stvar drugacije.
da zivis sam, i nemas novac..prezivljavas.
kako onda nedostatak novca utice na tebe?
onako kako dozvolis.
moz da ucini da postanes zlo, ogorceno ljudsko bice, moze da ucini da postanes radoholik, i da zapostavis decu i porodocu, a moz da ucini od tebe filozofa zajebanta koji ide kroz zivot sa osmehom, bez obzira na sve
tako i u ljubavi..
da, novac je potreban. ali nedostatak novca utice na ljubav samo ako to dozvolimo..
sto znaci da ni tad nije do novca, nego do nas.
ne bih pristala da izdrzavam nekog muskarca, jer jedva i sebe i decu izdrzavam.
ali ne ocekujem ni od kog nista, i imanje ili nemanje novca ne utice kako nekog gledam-dozivljavam
if you open your mind too much your brain will fall out
zavisi od karaktera, ne može novac da učini od tebe nešto što nisi.
ne utiče ni kod mene u smislu da ću ovako ili onako proceniti čoveka, ali bi za život u dvoje dobro razmislila.
nedostatak novca ne utiče na ljubav u bukvalnom smislu reči, ali olakšava život, elimiše svađe zbog novca.
a oduvek su me fascinirali ljudi koji idu kroz život sa osmehom na licu, bez obzira na sve...