I zivotinje se udvaraju, zavode.
I zena voli da bude zavedena, prija joj paznja, nista lose nije u tome, sasvim je prirodno.
I zivotinje se udvaraju, zavode.
I zena voli da bude zavedena, prija joj paznja, nista lose nije u tome, sasvim je prirodno.
Aj ovako... U nekom si lokalu, ili na ulici čekaš bus, ili .... I ugledaš neku koja ti se svidi onako ovlaš, na prvu. Da li ćeš joj prići neovisno o njenom ponašanju ilićeš čekati da ti da neki znak, da te pogleda bilionti djelić sekunde duže nego što je uobičajen pogled, obraćaš li pažnju na način na koji joj ruke klize po vrata, usnama (šta god bilo to što žene rade )?
Jedna Ona......
Pa ima razlike da li je na buskoj stanici ili u lokalu,tu je strategija drugacija.
Svakako joj ne bih odmah prisao ma da i trepce ko semafor.
Meni neki tako prisao bas na autobuskoj stanicinisam ga uopste ni primetila, tj bez da sam mu ikakav znak dala da pridje...ustvari ne dajem nikada nikakve znake, bar to ne radim svesno...bem li ga, ko ce znati kako to funkcionise, svi smo razliciti (i hvala Bogu na tome), kao i sve drugo ni za ovo ne postoji neki sablon, zavisi od osobe do osobe. Meni je npr besmisleno neko namigivanje i i nisam nikad bila u tom fazonu. Nisam nikome prisla prva, a zbog cega je meni neko prisao stvarno ne'am pojma.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me