hmm.. eve ga u redigovanoj formi zbog detalja nekih i necem vam pricam sta je bilo posle njega al' epilog je paaaa....da kazem sretan kraj za tu damu kakav samo svaka zena pozeleti moze.... bebche, covek koga voli i tako to, ma znate sve ono lepo sta ide.... [size=small]
[/size]
Stoko bolesna kad ćeš se opametiti? Kada? Sa 30 ili 35 kad napuniš kako mi sereš jer si još kako kažeš "mlada"? Šta još treba da te lupi u tu ****nu tintaru da shvatiš koliko si u ***** zbog sebe same a ne zbog drugih? Ti si emocionalna ko drška od šoljice za kafu kozo tupava.... Kada naučiš da za svaku debilnost koja te snadje u životu okriviš prvo sebe pa onda druge možda ima i nade za tebe bolesnice. I šta kažeš jebala si se sa njim hahaha ... i? Kako je bilo? Si skičala ko prase dok ti je ulazio komad njegovog mesa u tu rupu tvoje gluposti ili si ležala ko polumrtvo tele i zverala u šare na hotelskim zavesama? Da li si možda posle plakala misleći koliko si ****no glupa droljo pokvarena? Sa mislima na koga ležeš uveče i sa mislima na koga se budiš neiskreni skote? Izadji makar jednom iz sebe i iz svojih laži ženski majmune i budi iskrena prema sebi po cenu da ispadneš najveća morončina pred njima. Dokle god jedeš govna svojih debilnih postupaka i lažeš sebe u strahu ne od mene već od sebe i onoga šta osećaš biće ti ta ****na muka u stomaku. Samo se ti smeškaj i beži od toga, ali znaj kad te uhvati na krivini jednog dana kad se najmanje budeš nadala zvaćeš me samo da mi kažeš da sam bio u pravu... ali mene kozo nece tada biti nigde. Prah i pepeo. Plakaćeš posle ovog pisma kao što si plakala onda i znaš koliko će to da me pogodi. Plači i kad te svi u životu budu šutnuli zbog te dvolične prirode koje će te sjebati i oterati u crnilo u koje ćeš da zaglaviš ko čizma u sremskom blatu o kom si mi kenjala. Znaš dobro da ono što sam ti ja rekao nije niko pre mene i neće niko posle mene. Ono šta si proživela sa mnom ostaće ti u glavi i kad ko mlohava babuskera budeš hranila golubove u parku. Jedino ćeš se razlikovati od drugih žena po tom ****nom sjaju u očima zbog kog sam izgubio srce i najmanje 10 godina života. Kozo. Glupa. Probudi se.
![]()