Postoje li još uvek odgovori za kojima tragate ili ste našli odgovore na sva pitanja?
Možda ste odustali, jer se i bez odgovora može živeti? Možda nas traganje za
odgovorima samo ometa u ispunjavanju obaveza koje nam društvo nameće?
Postoje li još uvek odgovori za kojima tragate ili ste našli odgovore na sva pitanja?
Možda ste odustali, jer se i bez odgovora može živeti? Možda nas traganje za
odgovorima samo ometa u ispunjavanju obaveza koje nam društvo nameće?
Večnost je čista sadašnjost.
Dugo sam vremena tragala,preispitujući,analizirajući,kopajući po sebi i svima oko sebe..žudeći za nečim što sam istinom zvala,odgovorima mahala kao zastavama..a onda se umorila i pogledala sebe sa one strane vječne zapitanosti vlastitog postojanja..i zaustavila se..
nikad ne možemo dobiti sve odgovore,već samo onoliko koliko nam je dato da dobijemo ili koliko je možda dovoljno..stoga,čemu protraćiti vrijeme rezervisano za disanje koje ne pita,ne traži..koje samo kaže..Živi..i raduj se..svijet je jedna velika čarobna školjka..ne pitaj zašto..
ka'šće ti se samo ili neće..sve je jedno
možemo..
Ja nisam odustala, bez obzira na brojna upozorenja i obeshrabrivanja od strane
porodice i prijatelja. Jeste bilo povremenih pauza, ali baš nikada niko nije uspeo
da me ubedi da je trud uzaludan.
Posebno mi je bio besmislen odgovor da će nam se sve razjasniti kad umremo.
Čemu onda živimo uopšte..
Večnost je čista sadašnjost.
Niko ne odustaje skroz..ali selektuje valjda količine i prioritete..i niko ne kaže da je uzaludno i sizifovski ..ali,svjesno biće postane sebično,umorno,zasićeno..ima li tu odgovora na pitanje Zašto je tako
i ima li uvodni post šansu da se zapravo apsolutno spoji sa nekom individualnom filozofijom življenja..
`kasce ti se kad porastes` (tako su mi govorili)... ja porasla, a i dalje nemam neke odgovore... a i od novih pitanja odustajem, sto saznam u hodu (kroz ovaj nas zivot) saznala sam, u svakom slucaju, mogu i bez pitanja i odgovora cim sam dogurala do ovde i nista mi ne fali.
pravo da vam kazem,meni je sve jasno..ni za kakvim odgovorima bas nisam tragala,niti me muce neka pitanja na koje ne znam odgovore..
uspesno se muvam kroz zivot i bez nekih odgovora, inace spadam u osobe kojima radoznalost nije jaca strana... zivim zivot i usput saznajem, ne opterecujuci se previse, kao sto napisah
Sve sto sam zeljela, to sam i imala, sve sto sam imala to sam i zeljela ne znam odakle je ovo, ali sad se setih
Kad ljubav izda sva vrata se zatvore
Prolece kasni a oci ne govore
Jednom se ljubi a ti razvencavas sve
Prsten od zelja bacas u oblake
Necu te kleti vesela budi mi
Neka ti od sunca budu svi putevi
Neka ti ljubav moja nad snovima bdi
Neka ti od ptica budu prozori
Mirisu aprilske noci
na tvoja nedra medena
Ko li ih sada ljubi ne bi mu zubu
Ne bi mu zubi Svetlana
Kad ljubav izda sva vrata se zatvore
Prolece kasni a oci ne govore
Jednom se ljubi a ti razvencavas sve
Prsten od zelja bacas u oblake
Mirisu aprilske noci
na tvoja nedra medena
Mirisu aprilske noci
na tvoja nedra medena
Ne bi mu zubi Svetlana
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
da,jedno od ključnih pitanja
za uvodničara
da ,sa 15 godina...posle toga vise ne,cak sam se pitala zasto se ljudi muce uopste sa tim glupostima,na neka pitanja ocigledno ne treba da znamo odgovore...volela sam da slusam ili citam one koji su razvijali neku zanimljivu teoriju...ali samo toliko..po meni,zivot je prekratak i treba uzivati u njemu..