sta mislite vi, sad, na primer, niko sa foruma nije ni ozenjen i udat, znaci, uopste, nikad, i ko bi protiv koga trebalo da se uda i ozeni, a da zivi u skladnoj bracnoj zajednici?
sta mislite vi, sad, na primer, niko sa foruma nije ni ozenjen i udat, znaci, uopste, nikad, i ko bi protiv koga trebalo da se uda i ozeni, a da zivi u skladnoj bracnoj zajednici?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
jao rileudaj se za mene
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Znači oni što su već bili u braku nemaju pravo na popravni?![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ne, cakana, nego ne vazi ti se nista, znaci, niko nije u braku, ako me razumes? kao sad prvi put, pa moze da biraju![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Treba Rosu i Rileta da venčamo.![]()
a el postoje ovde one provodadzike?sto zavrsavaju posao umesto tebe...
evo ja ću riletu i rosi sve da završim.. oni samo treba da kažu da..![]()
evo me i sta sada![]()
sad ce koja da te spandja sa nekim![]()
pro_maja, ko je tvoj favorir?![]()
ko je promaju imenovao za provodadziku?![]()
sta radite vi to?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me