sta mislite vi, sad, na primer, niko sa foruma nije ni ozenjen i udat, znaci, uopste, nikad, i ko bi protiv koga trebalo da se uda i ozeni, a da zivi u skladnoj bracnoj zajednici?
sta mislite vi, sad, na primer, niko sa foruma nije ni ozenjen i udat, znaci, uopste, nikad, i ko bi protiv koga trebalo da se uda i ozeni, a da zivi u skladnoj bracnoj zajednici?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
jao rile udaj se za mene
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Znači oni što su već bili u braku nemaju pravo na popravni?
Večnost je čista sadašnjost.
ne, cakana, nego ne vazi ti se nista, znaci, niko nije u braku, ako me razumes? kao sad prvi put, pa moze da biraju
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Treba Rosu i Rileta da venčamo.
a el postoje ovde one provodadzike? sto zavrsavaju posao umesto tebe...
evo ja ću riletu i rosi sve da završim.. oni samo treba da kažu da..
evo me i sta sada
sad ce koja da te spandja sa nekim
pro_maja, ko je tvoj favorir?
ko je promaju imenovao za provodadziku?
sta radite vi to?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me