Dobra žena
Od utorka 07.02
svakog radnog dana u 22:05
Repriza 14:00
Režija: Čarls MekDugal
Uloge: Džulijana Mardžils, Kristin Baranski, Džoš Čarls, Arči Penjabi, Met Čukri
U dramskoj seriji ,,Dobra žena“ glavna glumica tumači ulogu supruge i majke, koja nakon što joj suprug završi u zatvoru zbog slučaja političke korupcije i seksualnog skandala, hrabro preuzima brigu o porodici. Inače, Džulijana Mardžils je dobila Emi i Zlatni Globus za ovu ulogu, nakon emitovanja I.sezone u Americi.
Nakon što joj suprug priredi veliko poniženje zbog otkrivanja političke korupcije i seksualnog skandala, Ališa Florik se vraća svojoj advokatskoj karijeri. Kao mlađa partnerka u prestižnoj advokatskoj kancelariji u Čikagu, ona se pridružuje svom dugogodišnjem prijatelju i kolegi sa fakulteta Vilu Gardneru. Kao partner u kancelariji, Vil sa zanimanjem prati kako će se Ališa snaći na poslu nakon trinaestogodišnjeg odsustva iz sudnice. Ona je zahvalna što joj je najbolja parničarka u kancelariji ponudila mentorstvo, ali uskoro otkriva da ponuda ima posebne uslove i da će do uspeha ipak morati da dođe sama. Među mladim dvadesetogodišnjacima, opsednutima uspehom, Ališa upoznaje i svog glavnog konkurenta u borbi za mesto punopravnog partnera – Kerija. Keri je na prvi pogled ljubazan, fin, ali je opsednut položajem. Ališa saveznicu nalazi u Kalindi, nepokolebljivoj istražiteljki. Svakodnevno jačajući svoje samopouzdanje, Ališa postaje snažna žena sa karijerom koja želi svojoj porodici da nadomesti sramotu koju je njen muž priredio. Četrnaestogodišnji Zak i trinaestogodišnja Grejs upoznaju mamu koja više nije samo dobra žena, već žena koja drži sudbinu u svojim rukama.
Veceras sam odgledala 5.epizodu, nisam ni znala za emitovanje ove serije, jer iskreno, Happy tv preskacem u sirokom krugu zbog niskobudzetnog programa i rijalitija Parovi. Ali pogled mi se zadrzao na sceni sa ovom lepom glumicom, onda ugledah i `Zverku` i jos neke poznate likove, i ja lepo odgledah celu epizodu i sad jedva cekam sledecu. Dopada mi se u odnosu na ostalo sto nude drugi kanali u to vreme