Pa moja koleginica je pitala, ali on joj je rekao da je nije prevario, iako je mnogo toga bilo očigledno. Izgleda da ne priznaju lako...![]()
Pa moja koleginica je pitala, ali on joj je rekao da je nije prevario, iako je mnogo toga bilo očigledno. Izgleda da ne priznaju lako...![]()
Zapravo mi ideja vodilja kad sam to napisala i nije bila njegovo priznanje (jer ukoliko zaista vara i u zavisnosti od razloga ono ce doci samo po sebi), vec spremnost zene da konstantno sumnja. Koliko u njega, toliko i u sebe, zapravo.
...I've been putting out fire with gasoline
Priznace joj samo kad zeli da je otkaci inace ide ono "zar verujes vise svojim ocima nego meni".
Ne znam, ja sam prenela nečiju priču. Nisam imala nikada takvu situaciju i nikada ne sumnjam u nekoga sa kim sam, nisam imala potrebe.
Ali radi se o osobi koja je 15 godina u braku i već zna prilično svg supruga. Mislim da ona opravdano sumnja.
Sećam se jedne moje koleginice sa faxa, koja je istovremeno išla sa još jednim dečkom, paralelno sa dečkom sa kojim je već bila u vezi 3 godine. Kada je dobio anonimno pismo da ga ona vara, onda mu je ona upravo rekla rečenicu koju si pomenuo...Ono što je najinteresantnije, da je on njoj ipak poverovao. I ono što je još interesantnije, ona se i udala za njega. I opet ga je prevrila sa tim sa kojim ga je varala i pre braka.
Znači, ljudi ima raznih..I žene i muškarci mogu biti podjednako jadni...
To je urbana legenda u koju vise ni on ne veruje.
Ne mora da joj prizna, zanemari taj momenat. Gde je tu njen zivot u narednom periodu? Njuskanje, pratnja, prevrtanje telefona, novcanika...dostojno ljudskog bica?
u tom slucaju bi trebalo da govorimo o 2 razlicite vrste sumnji, prva bi bila kada primeti promene u ponasanju partnera pa sumnja na prevaru, a druga sumnja je kada sumnja u sebe, tj. gubitak samopouzdanja, bar meni na to lici...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
znas kako, obicno pocne sa sumnjom da je vara, a onda se pita zasto je to tako, pa trazi krivca u sebi, jer nema hrabrosti da se suoci sa istinom i zeli po svaku cenu da zadrzi njega kraj sebe (ili sebe kraj njega).. gubitak samopouzdanja joj sluzi da opravda sebe i svoj ostanak...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
znači, definitivno ste osudile muškarce da su muvare ako se promene u tom smislu o kome pričate![]()
где си пошла с крмељиве очи
Stvar je u tome sto zene zaista cesto traze krivca u sebi a mozda je muskarcu samo bilo do promene jer i najlepse jelo vremenom dosadi.
Jasno mi je, samo ja sam iskljuciva po nekim pitanjima. Volim ciste odnose, i nikada mi nije bilo jasno to nesto 'po svaku cenu'. Neko nije vredan tolikih 'novaca', ali onda se mozda u pricu ukljucuju i deca i tu se prica siri i cena je sve veca...
A krenuli smo od noktiju.
ovde ipak govorimo o tome kako iznenadna paznja muskarca sa kojim zena jede isti hleb izaziva kod nje sumnju![]()