Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
stvarno bih volela da zaista nesto mozemo i da uradimo
a i vi zapeli k'o da morate da gledate neku seriju, pa kud puklo da puklo
nije mi jasno da neko u našoj zemlji stvarno ne zna ko je bio sulejman...btw, ja neću gledati, hvala
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
bas lepo ime, sta ste napali coveka :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ko kaže da ne možeš da uradiš ???
Nemoj da gledaš i uradila si sve što je potrebno
ako misliš da će jedna serija koja opisuje na ovaj ili onaj način
život jedne istorijske ličnosti kao štro je Sulejman Veličanstveni
da te na bilo koji način indoktrinira ???
Čitam i ne mogu da verujem ??
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
otprilike.
ali, očigledno o ovome ne vredi ni pričati. sve je izlišno, kad je u pitanju ''ukus'' i ''obrazovanje''.
где си пошла с крмељиве очи
mrs turci
A zašto bi to trebalo nekog da uznemiri i potrese?
Svako ima svoj život,sluša ono što mu prija,gleda ono što želi.
Ne shvatam ljude koji bi da promene svet,a nisu pošli prvo od sebe.
Ok i meni smeta puno stvari kao recimo grand pink televizija i t.d ,ali bre neću nikog da osudjujem,hvala bogu da mi je um otvoren.
Uostalom meni je tv preko celog dana bukvalno ugašen,tako da nema šta da me nervira.Volela bih da ima nešto što ću pogledati i što će da mi prija ako ne opet ništa..
Postoji pozorište,postoji bioskop,bezbroj dvd klubova ne znam zašto bi neko bio ugrožen što će tamo na nekoj televiziji biti prikazivan sulejman veličanstveni..ili bilo šta drugo..
nije za ovde ali da li se neko seca obne serije auto men? davala se 87 godine. gledao to kao klinac pa nisam zadnju epizodu odgledo a ovi nikako da reprizuju to , pa ako se neko seca o čem se radilo u toj epizodi da bude ljubazan da mi preprica
omnia praeclara rara
ja sam bila zauzeta te godine, žao mi je
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
i opet pročitah "oni, onih 98%, onih 99,5%, itd"...
ja sam "oni", a ne gledam "pink"
kao što nikad nisam gledao serije u nastavcima, osim, kao klinac, neku australijsku, gde se prvi put pojavila nikol kidman
i ne smeta mi serija o žestokoj istorijskoj ličnosti, čak bih rado gledao seriju o navedenom, samo da nije "brzo, frka, snimanje" produkcija
ja mogu da je gledam,i ne moram da je gledam..moje znanje istorije nece zbog te serije biti ugrozeno..ali je problem sto ce tu seriju gledati i poistovecivati se sa njom puno mladih,cije obrazovanje i nije na nekom nivou..cak nije problem ni u tome,prva je komercijalna televizija koja zavisi od gledanosti ,od epp-a..problem je u rts-u koja treba da ima kvalitetan obrazovni program,koja treba da ispostuje zakonsku obavezu i ima ulogu koju jedna nacionalna televizija treba da ima..onda bi na miru mogli da posmatramo kiceraj i niskobudzetske serije bez bojazni da ce neko odatle crpiti znanje.svugde u svetu postoje i jedni i drugi kanali.