I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
if you open your mind too much your brain will fall out
sta je to prostor za odljubljivanje?
plotarius transpareticus
if you open your mind too much your brain will fall out
a pun krevet, a prazna dusa?
plotarius transpareticus
Mogu da jedem pilav danima jer je trenutno takva ponuda, nema bolje ali nikad se svesno necu naterati da ga volim, ako vec prvobitno nije bio moj izbor. Nebitno od duzine konzumacije.
Cist seks moze da bude zapaljiv, prija i sigurno je adiktivan ali nuzno ne podrazumeva sitnice zbog kojih se ja zaljubljujem, tako da nisam u opasnosti. Posebno zbog cinjenice da sam zena, pa to kod nas ide nekim obrnutim redom. Kod nekih i malo vise.
...I've been putting out fire with gasoline
Jedna Ona......
rec je o tome da li cest seks sa jednom osobom moze da dovede do zaljubljivanja i zelje da se ostane sa njim/njom, ne o ispijanju kafe, pogledima uz kafu i rastucom pozudom.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Da bi uopste doslo do cestog seksa sa nekom osobom valjda mora da postoji privlacnost, a kad postoji privlacnost onda postoji i verovatnoca za zaljubljivanje.
Osim ako neko resi da jede danima pilav jer nema nista bolje u ponudi.
Zavisi kome je šta bitno i presudno
Ja sigurno nisam od tih koji bi samo zbog nekoliko kapi znoja ostali sa nekim do kraja života, a i ako već imam seks s tamo nekim to znači da već postoji fatalna privlačnost,sviđanje koje je dovoljno snažno za zaljubljivanje.Bar u mom slučaju...mada ipak nisam iz te priče, jer svu tu zavrzlamu oko pravog zaljubljivanja kapiram malo drugačije I fertik
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
i... sta smo na kraju zakljucili, ima li seksa bez emocija i vodi li zaljubljivanju?
na kraju? Pa ,mi smo tek na početku daleko od zaključka
seksa bez emocija svakako da ima,vjerujem naime da je tako..al sumnjam da vodi zaljubljivanju već više ispunjavanju određenih potreba..kad dvoje imaju deal i dobro im ide..ne traže ruže,obećanja i ko zna šta
nečija tijela su na taj način očito vrlo kompatibilna i ne treba im zamjeriti