Status :
Registrovan : Jun 2009
Pol: ![](http://razbibriga.net/images/misc/Zensko.gif)
Odg: Druzenje
Uvek iz jedne krajnosti prelazim u drugu. Nema sredine. Pa se ili družim ili ne družim uopšte.
Odrasla sam u komšiluku gde se vrata nisu zaključavala i svako ko bi se popeo na treći sprat mogao je da svrati na kafu samo kad bi se uhvatio za kvaku. To me je užasavalo. Kad sam konačno ubedila kevu da vrata treba zaključavati ako ni zbog čega drugog ono iz bezbednosnih razloga, bilo je kasno... navika ostaje navika...
Udala sam se, preselila u drugi kraj grada i odahnula. Konačno sam se družila sa ljudima kad se meni hoće bez straha da će se nadrndati što su vrata zaključana.. U stanju sam da po tri meseca da ne vidim nikog poznatog... a opet, kad mi neko dođe, ne dolazi na kafu već na vikend ...
E sad da li su kese krive što smo prestali da se družimo intenzitetom kojim smo se družili ranije ne znam, ali mislim da ima istine u tome.
Kad pomenu kosidbu ... mene je selilo društvo, isti su nam pomagali u krečenju stana i drugim radovima .. moj suprug je bio zadužen za nabavku i roštilj, ja za salatu, muziku i zahebanciju .. koštalo nas je ko svetog Petra kajgana, da smo uposlili deset majstora došlo bi nas jeftinije, ali ne postoje te pare koje bi mogle zameniti desetak dana ludila...
Nema toga više .. da li će se vratiti stare navike, ne znam. Pretpostavljam da to zavisi od finansijske mogućnosti domaćina i gosta. Domaćini izbegavaju da zovu goste jer se boje da nemaju čime da ih posluže ... gosti izbegavaju da idu u goste jer im nedostaje novca da odnesu nešto prikladno domaćinu.
Sta vi podrazumevate pod druzenjem?
pojma nemam ..
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...