a ste vi monofazni? dvofazni ? trofazni ili polifazni?
a ste vi monofazni? dvofazni ? trofazni ili polifazni?
omnia praeclara rara
FAZA DILEME :MIRENJE ILI RASKID
Ako odluče da pokušaju ponovno:
-ona i dalje mrzi način na koji on drži nož
-on prestaje da pokušava da je poljubi
-oni raskidaju
........KAd par RASKIDA:
Žena je :slomljena
mnogo plače i smršala je
voli ga-mrzi ga-voli ga
Muškarac: osjeća se pomalo bijedno
nalazi novu djevojku za manje od mjesec dana
misli sa naklonošću o njoj
Ali...(to čarobno "ali")
ako se NJoj čini da je nekako dirljivo što on drži gore pomenuti nož kao olovku i ako On nastavi da navljuje da je poljubi..onda su skloni mirenjima i raskidima zbog klasične Bljuzgave Ljubavne Žvake.
BLJŽ je spona koja vezuje i ona može da drži papr veoma dugo zajedno.Ona se rastvara polako i sa vremenom,ali obično jedan mali dio nje je čvrsto zalijepljen i može da se ukloni samo stalnim čupkanjem
pa da, "sačuvati za sebe"...
dakle, ostaje samo foliranje
stvarno nemam problem da iznesem baš iskreno razmišljanje, samo mi nije jasno zašto se tako nešto uglavnom, ah, ismejava, recimo
Elem,Bljzgava Ljubavna Žvaka ima svoj proces..
Njegova majka: "Pa dokle ćete vas dvoje tako..ili se razilazite ili mi dajte unuče.."
(Njena majka je rekla tako nešto njoj čim su počeli da žive zajedno )
Muškarac naravno kaže svojoj majci:"Pobogu mama,to će biti kad mi budemo spremni.Uostalom ,mi smo srećni i ovako.ZAr ne Luče?"
Luče sramežljivo steže osmejak i klima glavom,a već sutra kaže drugaricama:
"BAš sam zadovoljna kako se stvari odvijaju..vjenčaćemo se,voljeli bismo da imamo djecu jednog dana,ali za sad..."
U osnovi,žena misli isto što i muškarac.Oni jesu srećni AKO oboma odgovara takav način.
Kao i uvijek ,postoji to AKO
I to AKO postane jednom predmet rasprave.
Ženina dilema je u tome da savremena djevojka nikako ne može da da Ultimatum,jer to nekako nije kul,a i mogla bi da bude "šutnuta"..stoga ona čeka i razmatra "svoje ulaganje u vezu" i što duže razmišlja sve joj je jasnije da je došlo vrijeme da joj se ulaganje isplati.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
FAZA ISTJERATI DO KRAJA
Nastupa trenutak u dugoj vezi kad muškarac zna da bi najviše volio da žena jednostavno nestane,sve ga guši i sputava,umoran je od svega i želi samo biti slobodan.(već viđeno naravno)
Ona bi trebalo da nestane i ostavi za sobom samo polupraznicu bočicu laka za nokte da bi on osjećao blagu nostalgiju(a neka nova djevojka blagu histeriju).
Ali,u toj muškarčevoj želji,postoje male prepreke"sitnice":
-muškarci su često kukavice da bi ovo otvoreno rekli..draže im je da bezazlena prepirka oko toga ko je ostavio otvorenu tubu kaladonta naraste do stepena gdje će(napokon) reći:"Ne znam zašto smo mi uopšte zajedno!!"
-žene imaju ugrađen radar,gori nego kod slijepog miša,da predosjete područje mogućeg raskida.
To je igra Istjeraj Do Kraja,a nijedan muškarac nema uzdržljivost kao žena kad dođe do te igre.
ove dve zvocare se nisu poštemo ni "privolele", a ubiše se od komplikacija...
nema tu 'leba
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
tacno, ja polazim od sebe i toga da volim da znam na cemu sam, ali do tog "na cemu sam" ipak mora da prodje neko vreme, da se bolje upoznaju i da zena sebi dozvoli da je prodje onaj prvi talas zanesenosti njime, pa da realno sagleda celokupnu situaciju.. tu pre svega mislim na to da li joj po svim kriterijumima koje je ranije postavila on odgovara.
ipak matematika...
ništa umetnost
pravo vreme je osetljivo pitanje i tu ne postoje pravila, vec se jednostavno oseti kada veza dostigne odredjenu "dubinu", pa o nekoj buducnosti moze da se razgovara..
e,gdje smo stali
Kako se igra igra Istjerati Do Kraja?
Žena:
-počinje da ignoriše čak i najbezobraznije oblike njegovog ponašanja
-ponaša se umiljato i sehi
-sprema mu doručak.........(ON je zbunjen svim tim,naravno)
-kupuje mu poklon
-ne pita ga zašto je zakasnio
-ne pita ga ni sa kim priča deset minuta na balkonu....(ON je i dalje malo zbunjen i malo se osjeća krivim)
Onda se on naravno spotakne i pokaže blagu sentimentalnost jer je dirnut njenom tolerancijom.
Onda ona potegne razgovor o budućnosti i gle,et ih u Ćorskokaku