violina, prosto me nadhnjuje kad je muzika u pitanju
kome biste rado ucinili uslugu?
violina, prosto me nadhnjuje kad je muzika u pitanju
kome biste rado ucinili uslugu?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Svakom sa foruma...
Kome biste poklonili omiljeni stih...
nikome
koga biste poslali na mjesec
carapicu
a koga biste vodili u bioskop
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
cruzeiro, da joj pokazem Benicia
imas nekog na ignore?
...I've been putting out fire with gasoline
nemam ovde, imam na skajpce
A ti?
Nemam nikog, ni vamo ni tamo.
Koga biste tamo, vamo?
nikoga
sa kim najvise pp-isete?
sa Cruz
kome biste otvorili dusu kad ste tuzni?
nikome bre ne znam ni sto odgovaram na ovakva pitanja
koga poznajete sa ovog foruma
Nikog lično, preko Fejsa poznajem bar četvoro.
Sa kim biste veslali?
sa nekim ko zna da vesla al pojak malo
a kome bi izbusili gume na autu
Kruzi.
Kome ne biste seli u auto?
ni jednom muskom
koga bi gurnuli u gepek
Rosu, pod uslovom da ne pominje deda Gojka...
Sa kim biste najradije išli na komišanje?
s tobom da mi pokazes sta je to
ko je najmudriji na forumu
ne bih mogla da izdvojim... stvarno
kome biste priredili zurku iznenadjenja?
carapici, mislim da joj je to potrebno
s kim bi isao na bazen?