malo smo skrenuli sa teme
sa kim biste se vozili da ima camac, na primer? ))))
malo smo skrenuli sa teme
sa kim biste se vozili da ima camac, na primer? ))))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a sa markom, valjda...
ko je inventivan ovde?
mogao bih biti ja...
s kim bi pravili pizzu?
sa markom...
ko je duhovit, osim rileta?
Kojica
Sa kime bi delili sladoled?
Kad porastem biću cakana
sa markom...
a ko je homofob ovde?
nema takvih
sa kim biste podelili parce pizze?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sa Cruz
Od koga bi uzeli buket ruza?
Kad porastem biću cakana
sa bilo kim, keve mi... oci pune, prazna usta, to ti je najgore... daj uvek, kuca ti pevala...
zbog koga biste uradili 400 trbusnjaka u teretani gde vas svi gledaju a nema grejanja i spusteni venecijaneri?
p.s. doktore, ne mi uleci
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
pa to nema sanse ni zbog sebe da uradim...
koga biste rado smestili na ringispil i vrteli, vrteli....
Ne znam...Cruz, evo tebe ali samo ako si rapoložena...
Sa kim biste jeli iz istog tanjira...
jao gde me nadje ko god bio gladan, samo da ima svoju kasiku
kome biste rado pucali penal da brani?
e, a da ti isprica riki za penal... bio turnir jedan u fuci u mahali i mi stignemo do polufinala... u polufinalu odigramo nereseno i penali odlucuju... a golman sto je branio kod nas bio rikijev rodjak neki... i stavi riki loptu na belu tacku, sutne i promasi i nasa ekipa ispadne.. sa druge strane se zaleti taj golman i iz sve snage viken - rodjo, heb*** ti mamicu kad te budem uhvatio... nervozan jer sam se ja nasmejao i nije mi bilo krivo.. riki iskusno brzim trcecim korakom krene na drugu stranu udje u kola i ode... izbegavanje rasprave, neko bi mozda rek'o.. posle se normalno nadjemo u kafani i oni su mi skakali po kicmi zbog toga jedno 2 sata... iz sve snage... za stolom carobna tekucina, 'leba, sto se rikija tice, mogli da me zezaju jos tri dana, ne bi neke vece reakcije pokazao... u jednom trenutku im dosadi i onaj jedan lik kaze - "rile, svega mi, ti odma' mozes da se zenis... koliko mozes da izdrzis, nikad sa zenom nema da se posvadjas" ... i onda su se svi smejali.. ha ha ha ha ha
sa kim biste se ljubili, na primer, u usta?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
:raz_114:
znas kako ti je tada bilo, secas se? e sa zenom je bar 1000 puta jaci osecaj, pa ti razmisli )))
ne mogu da ti kazem
za koga biste u kamenolomu isklesali srce?
za manijaka, normalno
sa kim biste otisli na more, al' da vam plati sve, ono, pun pansion i ol inkluziv, znaci, ol?
Jao pa ne znam... Ali jedno je sigurno tako loše stojim sa umetnosti da je pitanje kada bih to počela da klešem šta bi na kraju ispalo... Zato ne bih nikog da povredim...
Edit : Upade Rile...
Na more? Pa sa Riletom.....
Sa kim' biste razmenjivali sličice za album ?
i ja pitam gluposti, to se podrazumeva :raz_114:
pa sad.. sa pricalicom
kome biste ubrali tresnje sa komsijinog drveta, iako ima dva krvolocna psa vezana nedaleko?
edit: ala upadate, vise ne znam na koje pitanje odgovaram ahahaha )))
Ne znam da li je vredno žrtve...Evo tebi bih kupila trešnje što da rizikujem sa kerovima...
Sa kim biste razmenili brojeve mobilnog...?
sa svakim ko zeli
sa kim bi cekao u redu za pasos celu noc?
Vala ne čekam ništa..To bih ti Asterix sredila preko neke veze, pa na miru da popijemo po kafu...
Sa kim' biste rado otišli na pusto ostrvo...?