ja se jadam celom forumu, ne umem da stanem kad pocnem
a kome biste poklonili cvet?
ja se jadam celom forumu, ne umem da stanem kad pocnem
a kome biste poklonili cvet?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Naki.
Koga biste nabili na kolac?
dan ti je znaku kolca ...nikog
nemam pitanje , nastavite izvinjavam se
Ciji potpis?
Tebe
Ko je najdosadniji?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ne bih da se hvalim al mislim da je titula moja
koje novine čitaš?
omnia praeclara rara
ja samo ukrstenice od kad znam za sebe i stripove nekad
zalio/la nekad za nekim ko je otisao sa foruma ovog naravno da ne masimo temu previse
Svi su tu koji su mi dragi...neki dragi su se i vratili...Tako da su mi svi na broju...
Sa kojim forumašom biste tresli tepih ?
sa Sagom definitivno
sa im biste tračali,a da znate da vas neće odati
sa kruz
s kim biste mogli da radite svaki dan?
где си пошла с крмељиве очи
Uh....moram da nabrojim...
Kojica, Sarmica, Dirka, Priča, Kruz.......
Sa kojim forumašem biste se igrali lastiša...?
Sa sarmicom
a sa kim biste podijelili zadnje parče torte
sa manijakom, dala bih mu sve.
s kim biste se penjali na vrh neke planinčine?
где си пошла с крмељиве очи
nisam od te sorte,ali mislim da bih se dobro snašla sa zanesenjakom
kome biste dozvolili da vam veže oči i uradi nešto,a vi ne znate šta?
ahahaha joj pa kako sad da odgovorim )))))))))))) ne volim vezane oci
kome biste dozvolili da vas osisa?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nikom
a da vas našminka?
slabo se sminkam..
koga biste provozali na motoru?
joj cruz,tebe bih kad ti je to već palo na pamet
a sa kim biste mijejali gumu na autu?(usred nedođije)
sa onim ko ume ))))))
a koga biste smestili u gepek?
šta je tebi danas cruz ma,smjestila bih mislim sarmu
a koga biste zavezali za radijator bar sat vremena?
dirku, kad vec spminje mozda zeli
kome biste poklonili macku