smisli..
kome bi slali sms u ranu zoru tek onako?
smisli..
kome bi slali sms u ranu zoru tek onako?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
manijaku, normalno..
kome biste istolerisali da zakasni 40min, a vi da ga cekate ispred prodavnice?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
necu da vam kazem
kome ne bi slali sms u ranu zoru![]()
(izbacice me s teme)![]()
pricalici
koga biste ostavili da kisne a vi mirne duse ispijali kafu u toploj sobi?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nikome rile pa ni tebi![]()
postavi pitanje![]()
kome bi isprskali auto penom ?
riletu... makar posle bi morao da ga opere...
sa kim biste isli, kao na primer, u madjarsku?![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
aaa s bilo kim samo didem negde dosta mi jew kucievo s jednom rukom pisem
a s kim bi na planini da cuvate ovce?
Jao..misliš ko je najbolji čobanin ?Pa velika mi je konkurencija...ima ih više....ne bih da nabrajam kasno je...
Sa kim biste lajali na zvezde?
Sam, lajanje na zvezde i zavijanje na mesec ne delim ni sa kim
Sa kim bi obišli sva ostrva Indonezije ?![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Može Moon sa toobom na jedno 7 dana...ne više...![]()
Sa kim biste podelili i poslednji zalogaj?![]()
Ima preko 8000 ostrva za obići, a oko 6000 je nenaseljenih, ne znam kako to misliš sve u samo 7 dana da spakuješ![]()
Ne bih ga podelio ni sa kim, ako je poslednji, neka ga uzme kompletno osoba koja ga želi
Sa kim bi zimovali na Arktiku ?![]()
Homo homini lupus est.
Ni sa kim...Zimu ne podnosim...
Sa kime biste išli u bioskop, da gledate film...''Titanik''..Oh how romanitc...![]()
Sa tobom, al' pod uslovom da poneseš dovoljno maramica, jer si emoušnalna osoba
Sa kim bi istraživali katakombe Pariza ?![]()
Homo homini lupus est.
sa tobom
a nocni zivot pariza?![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
u katakombe sigurno ne bih sama , bilo koga od jaceg pola
s kim bi u Firenzu?
Ciji potpis?
ko god bio raspolozen
kom forumasu bi poklonili flasu omiljenog pica?
Riletu.
Kome biste prali veš?
Riletu, samo ne znam da li bi mu svideo sok ?
Sa kim bi posetili Louvre ?![]()
Homo homini lupus est.