violina, prosto me nadhnjuje kad je muzika u pitanju
kome biste rado ucinili uslugu?
violina, prosto me nadhnjuje kad je muzika u pitanju
kome biste rado ucinili uslugu?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Svakom sa foruma...
Kome biste poklonili omiljeni stih...
nikome![]()
koga biste poslali na mjesec![]()
carapicu
a koga biste vodili u bioskop![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
cruzeiro, da joj pokazem Benicia
imas nekog na ignore?
...I've been putting out fire with gasoline
nemam ovde, imam na skajpce
A ti?
Nemam nikog, ni vamo ni tamo.
Koga biste tamo, vamo?
nikoga
sa kim najvise pp-isete?
sa Cruz
kome biste otvorili dusu kad ste tuzni?
nikome brene znam ni sto odgovaram na ovakva pitanja
koga poznajete sa ovog foruma![]()
Nikog lično, preko Fejsa poznajem bar četvoro.
Sa kim biste veslali?
sa nekim ko zna da veslaal pojak malo
a kome bi izbusili gume na autu![]()
Kruzi.
Kome ne biste seli u auto?
ni jednom muskom
koga bi gurnuli u gepek![]()
Rosu, pod uslovom da ne pominje deda Gojka...
Sa kim biste najradije išli na komišanje?
s tobom da mi pokazes sta je to
ko je najmudriji na forumu![]()
ne bih mogla da izdvojim... stvarno
kome biste priredili zurku iznenadjenja?
carapici, mislim da joj je to potrebno
s kim bi isao na bazen?