ja se jadam celom forumu, ne umem da stanem kad pocnem
a kome biste poklonili cvet?
ja se jadam celom forumu, ne umem da stanem kad pocnem
a kome biste poklonili cvet?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Naki.
Koga biste nabili na kolac?
dan ti je znaku kolca...nikog
nemam pitanje , nastaviteizvinjavam se
Ciji potpis?
Tebe
Ko je najdosadniji?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ne bih da se hvalim al mislim da je titula moja
koje novine čitaš?
omnia praeclara rara
ja samo ukrstenice od kad znam za sebei stripove nekad
zalio/la nekad za nekim ko je otisao sa forumaovog naravno da ne masimo temu previse
![]()
Svi su tu koji su mi dragi...neki dragi su se i vratili...Tako da su mi svi na broju...
Sa kojim forumašom biste tresli tepih ?
sa Sagom definitivno
sa im biste tračali,a da znate da vas neće odati![]()
sa kruz
s kim biste mogli da radite svaki dan?
где си пошла с крмељиве очи
Uh....moram da nabrojim...![]()
Kojica, Sarmica, Dirka, Priča, Kruz.......
Sa kojim forumašem biste se igrali lastiša...?![]()
Sa sarmicom
a sa kim biste podijelili zadnje parče torte![]()
sa manijakom, dala bih mu sve.
s kim biste se penjali na vrh neke planinčine?
где си пошла с крмељиве очи
nisam od te sorte,ali mislim da bih se dobro snašla sa zanesenjakom
kome biste dozvolili da vam veže oči i uradi nešto,a vi ne znate šta?
ahahaha joj pa kako sad da odgovorim)))))))))))) ne volim vezane oci
kome biste dozvolili da vas osisa?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nikom
a da vas našminka?
slabo se sminkam..
koga biste provozali na motoru?
joj cruz,tebe bih kad ti je to već palo na pamet
a sa kim biste mijejali gumu na autu?(usred nedođije)
sa onim ko ume))))))
a koga biste smestili u gepek?![]()
šta je tebi danas cruz
ma,smjestila bih mislim sarmu
a koga biste zavezali za radijator bar sat vremena?
dirku, kad vec spminje mozda zeli
kome biste poklonili macku![]()