Kada bi mogli da izaberete neki talenat, šta bi to bilo?
jedan ili više... svejedno..
Kada bi mogli da izaberete neki talenat, šta bi to bilo?
jedan ili više... svejedno..
Večnost je čista sadašnjost.
talent za meni dragu oblast umjetnosti..slikarstvo..nikad nisam znala nacrtati ni mačku,jednostavno sam antitalent..puno pišem,poetske i prozne oblike i riječima bojim sve ono što osjećam..pred ljepotom platna uzdahnem ..
čist razum i bistra glava malo li je?
omnia praeclara rara
jaoo i meni je oduvek bila želja dumem da slikam
al' numem
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja bih volela da umem da sviram klavir
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
dobar vid...
Ne umem, baš baš, da sviram. Klincu možda i to ponekad. Ali zato umem svašta sa loptom. Ne kao Messi, Bryant ili Nole ali znam.
vid me i sj**** akonto loptica...
i talenta
Mene godine, ne mogu više da zakucam na basketu
a i to...
ne zaigrah od onda
i klavir
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
crtanje..i snalazenje po planovima,skicama,nacrtima..tu nista ne vidim niti razumem,dzaba mi pokazuju
Sitni rucni poslovi tipa sivenje, usivanje za to nemam zivaca.
ja sam muzički antitalenat..
Večnost je čista sadašnjost.
Da se ne lažemo. Ja sam hodajući anititalent.
Kao dete, želela sam lepo da crtam. Sva deca iz mog odeljenja su lepo crtala osim mene. Srećom, imala sam smisao za smeh i da nasmejem nastavnika, a u gimnaziji sam to nadomestila tada popularnim ''pop-artom'' tako da sam moj antitalenat za crtanje nekako ''zamaskirala'', ali činjenica je da ne znam da nacrtam ni Čiča Glišu...
Druga želja je bila da sviram gitaru. Čak u jednom momentu delovala sam i hrabro i sigurno sve do trenutka dok moj stariji brat nije slomio ''vrat gitare'' i tada je moj muzički (an) talenat ostao neotkriven...
Ja sam imao dosta talenata, ali nijedan nisam iskoristio! :D
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
ne mogu da budem na dva mesta u isto vreme
'Imam ih ja previse, mogu da posudim...al mora da vratite kad vam dosadi
da se zaposlim