Jedini ste bistre glave u društvu. Ostali su uzeli neki alkohol ili neki drugi opijat...
Kako se snalazite u takvim situacijama?
Jedini ste bistre glave u društvu. Ostali su uzeli neki alkohol ili neki drugi opijat...
Kako se snalazite u takvim situacijama?
Večnost je čista sadašnjost.
Prilično dobro ako je neko meni drag ili blizak,onda moram znati način je l tako ako je neko meni nebitan,odem u wc i naravno,ne vratim se
Pa šta je problem da i ostanem bistre glave
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sa nebitnima ne izlazim, znaci da bi moralo biti drustvo prijatelja, a sa njima se lako snalazim, jer mi je poznato kako se ponasaju kada malo popiju...ako se vec do tada nisam pridruzila grupnom opijanju, sigurno cu ostati glas razuma
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sedim i posmatram,cekajuci kad ce da zatreba pomoc..
Ponekad se sticajem nekih okolnosti možeš naći u takvom društvu. To mogu biti neke zabave sa kolegama gde baš za vašim stolom sedi cela ekipa ''mortus'' pijana...Ništa sediš neko vreme. I kada počnu da preteruju sa ponašanjem, ti se lepo kulturno pozdraviš i odeš.
Sa takvima se ne solidarišem. Uvek imam granice preko kojih nikada ne prelazim....
jeste.. ja uvek pobegnem..
Večnost je čista sadašnjost.