seks
seks
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
trapist
ćopić
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ubuntu
A better meal than me
Falstaf
huh
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
cic
čuč
Džordž
Šišmiš
Edit: Korekcija pogrešnog unosa, nisam video da je azbuka u pitanju.
Poslednje uređivanje od Moonster : 19-06-2012 at 09:07 Razlog: Korekcija pogrešnog upisa.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Šoroš
arkada
baobab
valov
geg
A better meal than me
Drozd
Đurađ
Žorž
-
Zarez
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
izbori
Legal Alien