Ha! Nije naslov to sto mislite
Imamo temu zašto ih obožavamo, sad bismo mogli da pišemo o tome šta nas kod njih užasno nervira.
Koje su to osobine vaših partnera koje vas toliko izludjuju da biste mogli da ga/je "zadavite"?
Ha! Nije naslov to sto mislite
Imamo temu zašto ih obožavamo, sad bismo mogli da pišemo o tome šta nas kod njih užasno nervira.
Koje su to osobine vaših partnera koje vas toliko izludjuju da biste mogli da ga/je "zadavite"?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nemam stvarno nikakvih zamerki, suvise smo dugo zajedno, to je sve doslo na svoje, leg`o on na rudu, legla ja jedino mi smeta sto povremeno zaboravi da mora da vodi racuna o ishrani i opusti se... al dobro i to je za ljude, zato sam ja njegov `Hitler` kako me od miloste zove i pobrinem se da se vrati na pravi put
El mogu da se žalim i na osobu koja mi nije žena ustvari, nije mi ništa
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Cruz, mozda smo samo otupavili jedno od drugog no ne zalim se, umem ja to da zacinim kad mi naidje zuta minuta, onda mi smeta i pogled na njega
i sta jos osim pogleda babsi?
mozda gde je okacio jaknu, izuo cipele, bacio prljave carape...?
meni smeta što spava do podne...a onda pije kafu dva sata uz čitanje poruka na fejsu...a onda mi smeta kad se samo primekne stolu za ručak, jede ćuteći i onda ostavi sve i ne odnese bar do sudopere.
nervira me što misli da je to moja ''dužnost'' ili ''obaveza'' odnosno obaveza ćerki. smeta mi sve to, ovako na prvu loptu.
na drugu ne smem ni da mislim
где си пошла с крмељиве очи
nemam te probleme to smo gradivo odlicno savladali prve godine braka i da ocisti sto ako sam jede, da ne ostavlja svinjac za sobom
Ti si to pričo, uz dužno poštovanje, mnogo razmazila
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
a jos kad se nakon svega iznenadjeno okrene i pita "nisi mi to ispeglala, pa sta si do sad radila kad to nisi stigla"
kad pustri sanju marinkovic, a ja moram da gledam sa njom i to sa uzivanjem, zato sto joj tako lepo. a gledam je svaki vikend
omnia praeclara rara
Aaaa, ne ne, kod mene nema sanse da se takvo nesto desi Da on sebi da tu slobodu da me takvo nesto pita, ili prebaci sto rucak kasni, ma bilo kakva primedba, lose bi se proveo... Srecom, zaista nikada nije to ni uradio cak ni u sali Boze tek sad dok ovo pisem, kapiram da sam bas imala srece.
Meni najvise smeta losa navika da kada se iz kante za smece izvadi kesa ne stavi se odmah nova...i to...redovito
inace, sve ostalo bi skoro bilo pa...potaman
a sta cemo sa dlakama na sapunu?
pa to je njena...obaveza
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me