Tačno ili netačno?
Tačno
Netačno
Tačno ili netačno?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Netacno
pu, pu, ponovo prvi
mislis da se ponasa normalno kao i prema bilo kojoj drugoj zeni ili ipak cini neke neuobicajene stvari da bi je impresionirao?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a moja prirodna objektivnost da se u prisustvu svake ponašam ako budala? el to dar ili sam kratkovid?
omnia praeclara rara
Nači ja sam lepotica.. nisam to do sad znala..
Večnost je čista sadašnjost.
niste glasali
ja sam sigurna da se muskarci razlicito ponasaju prema zenama
Ne znam kako da glasam. U životu sam videla mnogo budala, al ne znam dal su
stvarno budale il su se samo smotali pošto sam ja lepa..
šta ću kad mi nedostaje samopouzdanje..
Večnost je čista sadašnjost.
kad muskarac vidi zenu koja je po njegovim kriterijumima mis univerzuma, ucinice sve da je smota, pa makar napravio i budalu od sebe radeci ono sto inace ne radi