Tačno ili netačno?![]()
Tačno
Netačno
Tačno ili netačno?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Netacno
pu, pu, ponovo prvi![]()
mislis da se ponasa normalno kao i prema bilo kojoj drugoj zeni ili ipak cini neke neuobicajene stvari da bi je impresionirao?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a moja prirodna objektivnost da se u prisustvu svake ponašam ako budala? el to dar ili sam kratkovid?
omnia praeclara rara
Nači ja sam lepotica..nisam to do sad znala..
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
niste glasali
ja sam sigurna da se muskarci razlicito ponasaju prema zenama
Ne znam kako da glasam. U životu sam videla mnogo budala, al ne znam dal su
stvarno budale il su se samo smotali pošto sam ja lepa..
šta ću kad mi nedostaje samopouzdanje..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
kad muskarac vidi zenu koja je po njegovim kriterijumima mis univerzuma, ucinice sve da je smota, pa makar napravio i budalu od sebe radeci ono sto inace ne radi