zatrpali me poslićima pa pomalo provirujem![]()
zatrpali me poslićima pa pomalo provirujem![]()
razgledam bačku palanku...
simpatičan gradić
čitam novine, pijem nes....dosta za sada.
где си пошла с крмељиве очи
pravim pauzu..:cruz: ne volim kad moram da perem tepihe![]()
jedem smoki i :cruz:
i ja treba da sredim tepihe, samo nikako da se odlucim da krenem u akciju...![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja cu kasnije, sad pecem pitu sa mesom
i pusim naravno :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
:cruz: i igram kviz![]()
ah, kvizovi...![]()
nekad sam bio medijska licnost u mostaru, kviskoteka, brojke i slova...
mladost rana
slusam muziku
mnogo, mnogo lepu![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
tucem decu...
ah, milina
pa da...
nikakva
e pa nemo' sad da se posipaš pepelom![]()
Desnim okom pogledavam u TV a levim ovde.
Sad me muči novo pitanje-u kom smeru da usmerim oba oka? ....'vamo ili tamo?...ako ih u što skorijm vremenu ne "pokupim" ostaćeM razroka...![]()