mislim se dal da stavim jos jednu kafu il da odem na picu?
mislim se dal da stavim jos jednu kafu il da odem na picu?
omnia praeclara rara
stavi kafu, a moze i meni jedna, bas mi se pije![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
tri prema jedan znaci kafama večeracukkad se vratim sa posla
omnia praeclara rara
cekam kafu![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
čekam da se osuši maska na licu![]()
где си пошла с крмељиве очи
spremam sarmu![]()
iskreno ,ne znam šta da radim ,a toliko posla![]()
dan je počeo lošim vestima ..
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
... slušam muziku i razmišljam gde bih mogao da odem da se proluftiram...
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
odmaram malkice
jem keks i mleko![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
spremam se za lunjanje![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
čekam finale klinaca u bilijaru...
Uživam...Nešto piskaram...Gledam TV....![]()
slusam balasevicev koncert
grickam kupus
borim se sa fakturama...
ubiće me pdv ako ne preduzmem nešto
Kunjam.I psujem,što sam morala da ustanem baš tako rano.
kuvam kafu, susim se i kašljem, Multipraktik tri stvari od jednom, ovaj 4 kucam uz to
omnia praeclara rara