grickam nokat![]()
grickam nokat![]()
krajickom oka gledam u malenu cifru u donjem desnom uglu monitora... pise da je kasno![]()
pusim naravno:cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nerviram se oko krša koji je mačak napravio![]()
где си пошла с крмељиве очи
Slusam na vestima kako je Andja Dzoli poklonila 2000 ulaznica za premijeru svog filma u Sarajevu... a kako bi drugacije iko dosao da ga gleda![]()
pijem kafu![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
slušam muziku i pijuckam ''vranac''.
igram kon..jedan kviz![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
slusam ovu lepu muziku![]()
A better meal than me
pravim plan za sutrasnje obaveze, kako da ih sve lepo nanizem, da nemam prazan hod...![]()
kuckam sms drugarici kojoj je danas rođendan, a koja je daleko....
kuvam jos jednu kafu i razmisljam zasto ljudi uzivaju u tome da budu bucni, sta se mene tice da jutrom slusam sta komsika kuva i da li je ustala na levu nogu![]()
gledam kroz prozor ovu mecavu![]()
A better meal than me
odmaram se od spavanja![]()
uzivam uz muziku i fino drustvo![]()
Tražim ideje za frizuru, sutra imam zakazano šišanje, stisla sam petlju i rešila da napravim promenu, i tražim od mojih razbibrigašica pomoc i ideje, helppp![]()
ne znam, babs...kad sam se šišala, to je uvek bilo extremno kratko. ne znam na šta si spremna.
Htela bih da to ostane neka `forma` paž frizure, ali da mi dosta stanje kosu i da ne budu krajevi onako ravno završeni kao sekirom odsečeni, nego neki pramenovi i poneki stepen... imam jako gustu i oštru kosu, a mrzi me da joj robujem, htela bih da mogu jednostavno da je operem i malo reda radi provučem četku kroz nju a da to ne bude feniranje od 2 sata...
Tako bih ja nešto `tela, al bih volela da iskopam neku sliku, da ja to osmotrim...