o čemu vi to u mom bivšem bunarusad mogu i ja malo da spamujem
ali neću dati odgovor
![]()
o čemu vi to u mom bivšem bunarusad mogu i ja malo da spamujem
ali neću dati odgovor
![]()
taj japanac, šta bi drugo, bojim se samo reči moje bake - "žuta rasa će da zavlada svetom"![]()
Dobro nek vam bude, kratko i strasno ko mace u februaru .Baš su mace slatke a i mačori.
može li sex da traje predugo?
a kako ne može brate mili, nije svako stručan
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Misliš stručan da završi za minut?![]()
nekom i to dosta![]()
A better meal than me
To je stvarno predugo....skrati ti na pola minuta![]()
ne pričam ja o sebi, nego nako hipotetićki
meni triest sekundi taman
A better meal than me
Naravno, kratko i strasno je jako slasno.
Moze. Kad zena ima orgazme uzastopce 2-3 (ili vise) puta, moze da postane bolan, ali vi ste poneki "strucni" dovoljno, da ne znate ni to.
Evo tebi npr. dosla si na temu bas kad je rec o sexu "na eks", sto je uzgred, samo sala, ali nekom treba crtati.
Nazgriza te ljubomora, a?![]()
ajme pikoleta, seksaj se kolko oš, što bi ja bila ljubomorna kad ne mogu više![]()
A better meal than me
Pa nego! Ne postizavam bas sve, ali ipak....seksaj se kolko oš![]()
oce da otekne glavitj i naduje se ko dinja
Jednom prilikom mi je kumic pricao kako je s devojkom tri sata vodio ljubav...Ajme,pomislih ...valjda bi se sto puta smorila od prekidanja i nastavljanja ..
Nisam imala priliku doziveti takav maratonski sex,pa ne znam kako bi se i snasla.
tesko da moze biti puno,i da traje predugomada,imala sam decka koji je bez problema u cugu sastavljao vise od sat,zalio se cesto da su se neke devojke ljutile i mislile da ga ne pale sto nje naravno istina.prosto takav je,meni nije smetalo jer su i moje potrebe prilicne,samo naravno nije dobro ako je dosadno,jedna poza ista stalno,bez varijacija u tih sat ili vise vremena.
kad ti kazem ''uzivaj'' ustvari mislim-crkni
uživaM![]()
Neko to jednostavno voli, a neko bi da zavrsava posle 5 min..ima nas razlicitih :D
zaspim![]()