o čemu vi to u mom bivšem bunaru sad mogu i ja malo da spamujem ali neću dati odgovor
o čemu vi to u mom bivšem bunaru sad mogu i ja malo da spamujem ali neću dati odgovor
taj japanac, šta bi drugo, bojim se samo reči moje bake - "žuta rasa će da zavlada svetom"
Dobro nek vam bude, kratko i strasno ko mace u februaru .Baš su mace slatke a i mačori.
može li sex da traje predugo?
a kako ne može brate mili, nije svako stručan
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Misliš stručan da završi za minut?
nekom i to dosta
A better meal than me
To je stvarno predugo....skrati ti na pola minuta
ne pričam ja o sebi, nego nako hipotetićki
meni triest sekundi taman
A better meal than me
Naravno, kratko i strasno je jako slasno.
Moze. Kad zena ima orgazme uzastopce 2-3 (ili vise) puta, moze da postane bolan, ali vi ste poneki "strucni" dovoljno, da ne znate ni to.
Evo tebi npr. dosla si na temu bas kad je rec o sexu "na eks", sto je uzgred, samo sala, ali nekom treba crtati.
Nazgriza te ljubomora, a?
ajme pikoleta, seksaj se kolko oš, što bi ja bila ljubomorna kad ne mogu više
A better meal than me
Pa nego! Ne postizavam bas sve, ali ipak....seksaj se kolko oš
oce da otekne glavitj i naduje se ko dinja
Jednom prilikom mi je kumic pricao kako je s devojkom tri sata vodio ljubav...Ajme,pomislih ...valjda bi se sto puta smorila od prekidanja i nastavljanja ..
Nisam imala priliku doziveti takav maratonski sex,pa ne znam kako bi se i snasla.
tesko da moze biti puno,i da traje predugo mada,imala sam decka koji je bez problema u cugu sastavljao vise od sat,zalio se cesto da su se neke devojke ljutile i mislile da ga ne pale sto nje naravno istina.prosto takav je,meni nije smetalo jer su i moje potrebe prilicne,samo naravno nije dobro ako je dosadno,jedna poza ista stalno,bez varijacija u tih sat ili vise vremena.
kad ti kazem ''uzivaj'' ustvari mislim-crkni
uživaM
Neko to jednostavno voli, a neko bi da zavrsava posle 5 min..ima nas razlicitih :D
zaspim