Daaa.
Daaa.
najbolja
Realno je Bolja Kaliopi od Zeljka.
Ovo je odlicna pesma samo nije bila dovoljno efektna za Evroviziju
Mozda treba malu muzicku doradu...
Bolja je Kaliopi od Zeljka a Nina je imala uzasno loseg stilistu, izgledala je ko sismis.
Pesma ok ali nista specijalno.
Nije dobro izgledala, vezali joj haljinu za prst, sve vreme je bila hendikepirana.
Ako ces iskreno, Zeljko je imao sako nedefinisane velicine, cudno nabrane pantalne i majicu sumnjivog kvaliteta.
Ja baš ne volim Kaliopi i njeno zaurlavanje, ali mi je bila bolja 100x od ovog našeg
Da "Nije ljubav stvar" peva neko drugi, možda bi mi se i dopala, ovako u kompletu sa Željkom ne mogu da je sa žvaćem. Uvek jedno te isto...on ima bar još deset pesama skoro istih kao što je ova evrovizijska...
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
prvi put sam gledala ovo takmičenje posle 5 godina...ali, nisam ispočetka.
moj opšti utisak je da je sve to potpuno bezveze, sve mediokriteti, majke mi...odskočila je kaliopi, naravno i ovaj naš joksimović.
realno mi nije jasno zašto je švedska dobila onoliko glasova
ne znam, verovatno me je vreme pregazilo. žali bože utrošenog vremena i novca.
doduše, na onim spotićima sam videla kako je lep azerbejdžan. oduševljena sam.
где си пошла с крмељиве очи
Ma slanje onih bakuta u nošnjama, međ svet koji je poludio od estetske hirurgije, šminke
i modiranja, je pun pogodak. Sujetni i prepopularni trubaduri imali su bar jednom u toku
večeri da se zapitaju ''Hoću li i ja jednog dana izgledati ovako?''
Režija ih je baš izbegavala.. ko da je staros zarazna bolest...
Večnost je čista sadašnjost.
pa dobro, bakice su tipičan primer šta u stvari treba misliti o evrovoziji - da je to sve samo jedna preskupa šala, takoreći cirkus.
Za cirkus su ona dva našminkana bratića u smešnim odelima što su se istuširali na kraju nastupa..
Bake su se dostojanstveno narugale.. sve na engleskom.. parti for evribadi, dens..
Večnost je čista sadašnjost.
joj, da...ona dva klinca iz irske su dno dna dakle, ne mogu da verujem da zemlja sa tako izvanrednom muzičkom tradicijom - pošalje ''ovo'' na takmičenje
a jeli makedonija obezbedila plasman za dogodine ?
Ciji potpis?
nije cici... nije ni zeljko obezbedio plasman zadogodine... samo je svedjanka obezbedila plasman za dogodine
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
ama ti mislis na direktni plasman ?
Ciji potpis?
i da, mnogo me nervira ono glasanje , znala sam tacno kome ce makedonija dodeliti 8 , 10 i 12 poena , glupaci .....i mislila sam da ce i bugarska nama dati malo vise poena
Ciji potpis?