lepo dete
i haljina
lepo dete
i haljina
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
joj pa hvala vam...nisaam ocekivala ovolike pohvale.trebalo je prokomentarisati haljinicu pricine kceri koja je po meni exluziva,ali stvarno
da prico sama sam je pravila a haljina je od satena kao i sandalice a tijara valjda od ledy D -naravno zezam se ,nego smo je skupo platili pa zato to kazem
mene ne brine šta će da izabere od obuće, jer ste se uglavnom složili da je haljinče ok...nego koliko će to da košta
a saten je zakon
где си пошла с крмељиве очи
eh za saten..smao da vam kazem.... nije zakon verujte mi.
Ja sam za maturu imala ovakvu haljinu
Uploaded with ImageShack.us
samo sam napravila gresku jer sam skratila haljinu,umesto da sam je ostavila ovako Rihanna.
crna sam kao Rihanna jer sam meshanac i rezultat toga je bio...da sam izgledala jako jeftino. Ja sam isla logikom dobro,crna sam i treba da obucem boju koja ce vristati, e pa,vala je vristalo ali negatvno. pri tome sam htela da imam haljinu u stilu Holivuda sedamdesetih ali,posto je to propalo,na slepo sam se odlucila za ovu i danas se malo akjem..jeste lepa haljina,obukla bih je ali...ne svidja mi se vise boja,doduse,ne znam ko onda moze da je iznese. ako si oprevise crna izgledas jeftino ( dobro,rihanan je nekako izvela,moja je bila neka tamnija ciklama ) ako si imalo bledja haljina te ispije.. ne ne vise.
sem toga bilo mi je tesko kretati se,igrati,jer je saten takav da ne olaksava kretanje bas najbolje tako da,dok su drugi igrali ja sam mogla...elegantno da se provlacim kroz masu
tako da,saten no no za maturu
a haljina je,ponavljam, dostojna rok zvezde stvarno,pohvali je za originalnost,ja bih bila ponosna da mi je dete tako nesto izabralo.
ja mislim da to nema veze sto je bio saten,vec haljina je pratila liniju tela zato si se tesko i kretala,igrala ... ja ipak verujem da ti je lepo stajalasem toga bilo mi je tesko kretati se,igrati,jer je saten takav da ne olaksava kretanje bas najbolje tako da,dok su drugi igrali ja sam mogla...elegantno da se provlacim kroz masu
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
haljina je sasvim ok prico ali nek pazi na izbor satena , ja bi ovu haljinu sahila u sivoj nijansi ( mish), onda ce moci da izabere minijaturne sandale sa visokom potpeticom u kojoj bilo boji , ovako sa zlatnom nijansom je ogranicena onako ce moci i roze sandale cak. . I da, ja sam na maturi bila u shorcu ostavi dete da nosi sta hoce.
Ciji potpis?
hvala, cici. ti si stručnjak sa ukusom i hvala na komentaru. pošto ne može da nađe ovaj čupavi materijal u toj zlatnoj boji, onda će da bude belo. dakle, neće biti ona bela haljina koju sam postavila, nego ona prva ali u beloj varijanti - moraće beli saten....
a taj čupavi materijal je baš skup, treba joj 8m jer je tanko (oko 10 cm), pa dok ona sve to opšije.....
i jos jednom ,nek pazi na saten ako ona sama kupuje ... mada mislim da za taj gornji deo samo moze da izabere drugi materijal crvshci ionako se malo vidi od shljokica i etc etc
Ciji potpis?
cici, šta znači - pazi na saten? kako da pazi na saten?
ovo je potpuno nebitno..Onaj,ko zeli da tako nesto kaze,naci ce razlog da ti zameri bilo sta..ja nisam bas relevanta da dajem izjave o izgledu haljine,prosto jer sam potpuno operisana od svakog vida zensvenosti normalno je da ste stresirane,ipak je to veliki dogadjaj,kao svadva
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
sad je moja cerka videla haljinu koju tvoja zeli za maturu i odusevila se.Kao prvo znaj da morate da nadjete extra snajderku,saten se tesko sije,jer bezitj,klizi a sto kaze Cici tesko ga je i naci.Ja znam da smo nas dve obisle sve moguce radnje sa materijalima jer je ova moja imala u glavi nesto sasvim drugo.Nasla neku sliku na netu,lepa haljina nema sta,ali taj materijal nigde nismo uspele naci...i onda sasvim slucajno nabasamo na ovu haljinu koju je imala i kupimo je...