Jel ovo nije tema o raketnim sistemima???Oprostite ja pogrešio...A bio sam siguran...Ma ne nije ...jel ili ipak...ebiga
![]()
Jel ovo nije tema o raketnim sistemima???Oprostite ja pogrešio...A bio sam siguran...Ma ne nije ...jel ili ipak...ebiga
![]()
jel važi da se upišem za juče?![]()
Не важи се.
Минули рад не признајемо.
Даклем, постоји друга тема.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
e pa tamo sam se upisala za danas...![]()
Е тако може, а не овде да ми спамујеш.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
stvarno ne razumem.. aj da sam se za sutra upisala, pa i da me grdiš...![]()
Нема ту шта.
Правила су јасна.
Данас за данас.
А не... да ми стајеш на муку.![]()
sta ovde trebase da sepise?
Ciji potpis?
Да пријавиш ел си имала секс данас.
И да.
Ако си имала кекс увече, обавеза ти је да устанеш и пријавиш се, иначе се сутрадан не признаје.
![]()
ako mi ne priznate jel moram da ponovim ? mislim ako treba da sezakasni s prijavom da se potrudim![]()
Ciji potpis?
El sme ovde i da se laze, ako sme, ja se...upisujem![]()
Samo da se najavim za sutraSistem spreman...Rakete naoružane...Osigurači projektila u transportnom položaju...Formirana marševska kolona. Čeka se naredba za izvršenje marša po ranije utvrđenoj maršruti pravac poznat komandiru osnovne jedinice i pretpostavljenoj komandi.
pa ne važi se...![]()
Danas ne a u iscekivanju je...![]()