I da li je uopšte savršen?
Imate li utisak da je "kao prvi put", da je drugačiji nego inače?
Ima li posle svadje "pravog užitka"?
Da li ga koristite da biste izgladili odnos sa partnerom?
I da li je uopšte savršen?
Imate li utisak da je "kao prvi put", da je drugačiji nego inače?
Ima li posle svadje "pravog užitka"?
Da li ga koristite da biste izgladili odnos sa partnerom?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ne
Ne
Ne
Ne
Ja ćem da odgovorim samo na treće i četvrto pitanje...
I da se razumemo, pod svađom smatram pravu svađu, sa teškim rečima.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Možda je mislila na završnu reč pa posle toga
Nije isključen od osjećaja krivnje..kad jedan od partnera osjeća i zna da je kriv za svađu,učiniće sve da seks bude vanserijski
I ,da..može da bude dobar ukoliko to nije redovna praksa,znači može da se desi..ali ,nekim ljudima je svađa stimulansa to je već oblast nezdravog ponašanja.
Korištenje seksa da bi se izgladili odnosi je prilično bljutavo i manipulativno i to nema nikakve veze sa ljubavlju,ni sa vođenjem iste...zapravo seks kao oruđe,kao sredstvo za dobiti nešto je vjerovatno nešto najjadnije.
meni svaki dobar
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
nema seksa pre pomirenja..
Večnost je čista sadašnjost.
ne znam, ja sam uvek imala utisak da se u toku svadje ljudi oslobode negativnih impulsa i da su onda tokom seksa potpuno opusteni, otuda mozda i osecaj da je vanserijski...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
el ovde pričamo o seksu u svrhu pomirenja ili o seksu uopšteno posle svađe?
A better meal than me
take sexove sam imala sa bivsim muyem
nismo se mirili sexom, nego kad se isvadjamo ko nenormalni, de je obicno deo bilo i plakanje pucanje i sl, resenje problema bude to koje ukloni barijeru izmedju nas, i stvori se stara bliskost, kao na pocetku..
takvi sexovi su uvek bili obojeni emocijama, ljubav ponovo moze da se iskaze, i sve frca..
A sta je snas sto numemo da se svadjamo, el mi ne moze dimamo dobar...taj, kako ga vec zovete...
Kad porastem biću cakana
A better meal than me